Friday, July 28, 2017

Rants

bismillahirrahmanirrahim...



Have you ever had your hopes up and then just having it crushed cos people lied and didn't meet your expectations?

Kekadang tak faham kenapa susah sangat nak straight to the point or berlaku jujur. Kenapa nak kena buat orang berharap?

Aku tak reti pulak berpura-pura camtu.

Kalau aku dah tak nak, tak suka, or ape-ape jelah, I will say it.

Yes, sometimes we said things we didn't mean. But if I said it over and over, dalam amarah dan juga dalam senyuman, it means I really meant what I said.

I walk the talk.

Tak faham dengan orang yang senang betul menipu. bohong. tipu lah senang citer. grrr

Especially bila kita sangat jujur dengan semua benda. End up, eh... ko temberang aku rupanya. Wth.





Ada orang plak dah kita cakap banyak kali tak faham-faham juga or memang sengaja tak nak dengar?

People who really listens is different that people who heard you.

Haih penat kekadang...

Sakit hati pun ye...

Camni la ek... asyik orang ambil kesempatan.







It's payday week so kalau nak bayar duit barang tu dah janji nak bayar 27hb, bayarla tarikh tu okeh!!

Ni dok tunggu punya tunggu... senyap je... ni masalah kalau orang order guna air liur




Jangan speku. BYE



Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: