Tuesday, October 5, 2010

Bersabarlah...

bismIllah...


Early this morning, I got an sms from anonymous number...

"Salam. Eja miscarriage... Kena tahan wad kat hospital kulai.
Wad srikandi katil ##. Buat masa ni masih sakit lagi tetapi stabil"


Nombor phone area Johor... So aku rasa nombor suami dia agaknya.


Dear Roshalijah,

Bersabarlah... I know it must've been so hard for you... Siapa yang nak keguguran bayi? Baby dah 3 bulan plak tu... T___T

I'm counting my blessings...

I hope you'll get through this alright. Get well soon...

Fyi, Eja is my sister in law... Adik iparku... adik Rostafar... Time menyambut aku di Pahang masa kahwin dulu, husbandku gabung majlis dengan dia... Double-wedding di Pahang... But sorry, sampai sekarang aku takde gambar majlis kahwin di Pahang...

Ada gambar di bawah ni je... ni pun ambil dari Facebook anak saudara aku belah suami...

Gambar Busu and Ejah.
Time Ejah bertunang rasenya... cantik kan?
Busu: adik bongsu suamiku ( anak yg no. 11)
Ejah: Adik kedua bongsu (bawah Tapa since Tapa 3rd last)

yes, my husband comes from a big family.
11 siblings!

To all my readers, please pray for her recovery. And for me as well... I hope my baby and I will be fine and we'll make it through alright.

Salam...


alhamdulIllah...

5 comments:

shee said...

semoga dia kuat dan cepat sembuh. amin.

eNaSaN said...

semoga dia lebih tabah...moga cepat sembuH...

deena awanis said...

insyaallah everything will goes well for u..provided, x mo stress lagi k..take care.

dotblogspotdotkom said...

sabar la yee....

moga beliau cepat sembuh..... sembuh dari luka perasaan/....

Ryehanna said...

thank you for all ur wishes...

i too hope that she's going to be alright... i know it isn't easy...

but... may God helps her.