Friday, December 21, 2012

Alasan berulang

bismIllah...


Apakah alasan berulang itu? Well, being busy, that is! kwang kwang kwang...

Lama tak update blog ni... last time since pergi Indon aritu.

Nanti la kalau rajin, aku tulis entry pergi Bandung-Jakarta aritu.

Nak shopping, kat Bandung jelah. Kat Mangga Dua, Jakarta cam mahal jugak bagi aku. huhu...

Anyway, now I'm back in Lumut. Baru semalam bawak Razin dok ngan aku. Kalau tak, dah 2 malam aku sesorang kat Lumut settlekan kerja.

Oh, tapi tenants ade je...

Yes, tenants and aku dok sekali. Alang-alang ade bilik kosong kan... sewa jelah. dapat gak duit bulan-bulan. huhuh... dahla kat Manjung ni memang susah gile nak dapat bilik sewa yang ok. Aku ni siap pakej sume perabot ade. Siap tukang cuci toilet lagi (terpaksa cos tak lalu aku tengok kotor gila huhuh).

Eh, ala... Razin dah bangun le plak.

Nanti sambung... ntah bila... husband balik malam ni kot. Mudah-mudahan perjalanan beliau ok. Risau le balik naik motor je nih... hmmmm...

That's all for now.

Adios.

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

0 comments: