Wednesday, March 11, 2015

Update kandungan

bismIllahirrahmanirrahim...


Jarang update hal pregnancy yang ketiga ni kat blog.

Cuba kalau yang first dulu? Sikit-sikit update! hahaha...

Oh well, baby no.3 jangan marah Mak yer. Biase lah tu ;p

Pejam celik, pejam pelik dah nak masuk 20 weeks pregnancy dah wei! 5 bulan??

Pehh.. due date 27th July. Lepas raya tapiiii aku rasa macam aku akan beranak time raya je..



Comel tak kalendar Mama Panda? hehehe... 



And guess what, till now aku masih belum rasa baby gerak. Seriously gemok!! 

Pastu kan, masa last check up di Sejati, masa scan dah nampak gender baby. A boy. #AllBoysTeam for now it seems. Amik kau... Tu la, time dah tau preggy dulu JANGAN NIAT 'kalau dapat gegirl nak tutup kilang la'. Haaaa... Jangan... tak baik. hehehehe...

Maka, marilah kita beranak lagi tahun depan.

Alhamdulillah, rezeki Allah bagi. Asalkan sihat, normal dan tiada komplikasi, I'm thankful.

By the way, today is Razin's birthday!! Happy 4th birthday my baby!


You'll always be my baby, Sepet. 



Till then.




Written By Ryehana
alhamdulillah...

1 comments:

myaini said...

bestnye Ana dah nak masuk 3..sy nextyear baru boleh nak...haha..tahun ni macam nak relax...tapi xtau la pulak kot tetiba rasa nak cepat baby ke3...rindu nak pegang baby kecik...

anyway..happy birthday Razin & take care Ana!