Monday, March 23, 2015

Anak-anak

Bismillahirrahmanirrahim...





Clingy Razin.

Makin nak dapat adik makin kuat merajuk.

However, selalu tolong Mak sekarang. Such a good boy :p





Raul (or abang ngah?)


Curious lil baby.

Definitely a handful. Very very different from Razin.

Every little things fascinated him. Loves strings, cable ties and ropes. 

Tengokla tempat extension bawah tv kena sumbat dengan bantal (bapak dia buat) supaya dia tak nampak wayar2 berselirat and tarik. 




Sleepsuits untuk Adik yang bakal keluar Julai nanti. Mak shopping before usd rate makin naik.




Baju sape plak ni?

Haaa ni baju anak sedara yang bakal dapat April nanti insya Allah. Yong finally akan dapat baby. A girl. Jadila xde anak gegirl, beli baju anak sedara pun syok jugak 



Nota kaki: budak yang kata nak kerja ngan aku arini tak datang2 pun. Aku tak paham budak2 zaman sekarang... Kalau xjadi nak kerja pun inform la. Takde langsung adab untuk inform supaya kita tak tertunggu2. Dah mesej pun tak balas. Pelik-pelik betul org sekarang.. Dulu pn ade sorang pompuan perangai camni. Siap dtg umah kata ok leh keje isnin tp bila hari isnin tak datang, call xangkat, msg xbls walaupn dah baca. Adab mana weiii?? 


Sekian



Alhamdulillah...

2 comments:

diyana said...

salam..akak kedai kt mne yea..sy dduk area manjung jgk.

Mama Panda said...

To Diyana: Kedai kat Venice... dekat je dgn pintu gerbang venice. Ni link peta: http://mamapanda.com/contact-us/