Tuesday, July 24, 2012

Iklan: Quinny Zapp Xtra & Maxi Cosi Cabriofix at a great price

bismIllah...


***LIMITED TIME OFFER

Anybody looking for Quinny Zapp Xtra travel system?

Or maybe just nak carseat jer?

I have the followings ready to ship:

1. Quinny Zapp Xtra 2012 - Blue Scratch (cantik ok kaler ni... Red is so common, you should buy this one instead. haha)


RM1000 only (cash).

Original price RM1699.90

Please add RM30 for postage guna Pos Parcel dalam semenanjung.

Dok dekat Manjung, Sitiawan, Lumut or even Ayer Tawar?

I'll deliver for free asalkan sebelum Raya hehe...


2. Maxi Cosi Cabriofix - Walnut Brown, Intense Red. (Dua-dua warna yang cantik and gender neutral)

 Have I written on how much Maxi Cosi's carseats rock?

Well, they do!

And sangat-sangat best untuk dipakai for your child. The padding is great and takdela besar sangat kalau nak dibawa ke mana-mana.

Eventho ade carseat from newborn until toddler, aku sangat-sangat rekemen orang pakai infant carseat for INFANTS. Memang la newborn-to-toddler-carseat is great value for money, tapi sebenarnya better amik yang memang untuk size dia. Takde la besar sangat... and yang best, leh letak kat stroller. Hehe...

RM600 only (cash).

Original price: RM899.90

Sila add RM20 utk pos parcel dalam Semenanjung.

Macam mentioned before this, free delivery area Manjung dan berdekatan.

Murah ni weh... meh la beli untuk pakai time travel masa nak balik Raya.

Carseat sangat penting ok.
p/s: Sila ajar anak duduk dalam carseat sejak baby... Nanti senang kalau travel... Ape-ape pun, safety first!

Sekian.


p/s: For travel system, warna carseat and stroller do not have to match. Watpe nak match, bukan pakai sekali pun... kalau pakai carseat pada stroller, dah sah-sah seat Zapp Xtra tu simpan tak pakai kan... same goes kalau pakai stroller dgn seat Zapp Xtra, carseat tinggal dalam kereta (or stor kalau baby dah tak muat like in my case). So lebih baik amik color yang berbeza baru lah ade variety hehehehehe *ayat meracun*

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

anakched|n said...

Salam, kalau minat nak ambik dua2, ada further discount tak? Hopefully there is. Tq :)

Mama Panda said...

Sorry dear... maxi cosi carseat currently sold out. bulan 10 br ada...

price is already very low.. so xde diskaun except kalau pickup sendiri...