Monday, July 9, 2012

So it came...

bismIllah...




Yer, yer... elok je semalam aku update blog tentang TTC, arini dah datang dah sahabat merah setiap bulan. haha... so yes, belum menopos mahupun preggy lg =p


Takpela... nasib baik ada Razin...




My handsome baby! hehe...
Semua gigi dah ada kecuali gigi taring.

Semoga besar jadi anak yang soleh, bijak dan berbakti pada orang tua yer sayang...


Bulan puasa bakal tiba... dah abis ganti puasa?? Of course belum. T___T

Sedang mencuba dengan jayanya... hehe...

Plan nak balik Perak dalam masa terdekat, tapi tak tau bila. Cepatla ade job kat Lumut nyer pun. Leh balik... yela, husband ada offer nak hantar aku and Razin balik Beruas, puasa kat sana... tapi, sian le pulak kat dia. Takkan nak buka puasa kat sini nanti sume sorang-sorang? Alahaiiii... kesian gile ok! Biar la ade anak bini teman dari makan sorang.. huhu...

So tak tau la bila nak balik Beruas nyer.

Tak sabar cos nak tengok progress carrier bags. Bla bla bla... yer, ade kepentingan bisnes jugak di situ. :p

Sejak jadi 'bisneswoman' ni (uwekkkk), semua benda pun nak fikirkan tentang bizz je.

Macam aritu pergi KL, aku pun ape lagi, usya line untuk amik stok barang. Jimat pos dan jimat masa. ;)

I'm glad I love what I'm doing. ^__^

2, 3 hari ni aku down and demam sikit. Mood ke laut la... down sebab tak preggy, then badan tak larat cos selsema and deman (nak period pun yer jugak), so memang aku tak masak langsung since Friday. 

Bersyukur sangat-sangat dapat husband yang memahami dan ringan tulang. And best part of all, he cooks! 
So beliau jelah yang masak since Friday... sedap lak tu masak. hehehe... I'm blessed.

Tak kisah la beliau malas berkemas, suka sepah baju merata-rata, and tak nak basuh berak Razin... at least tolong aku buat benda lain. Masak, basuh baju, sidai baju... ok la kan?

Hidup kena tolak ansur...



And thanks sayang, for putting up with my mood swings these past few days. 



Written By Ryehana
alhamdulIllah...

3 comments:

rAtu saLju™ said...

salam..

xpela,usaha lg dear..
jgn tensi sgt even i taw mesti ada sedikit kuciwa..
bila ttc mmg eksaited klu lmbt sehari pon,anyway..best of luck to u..jgn lupa gnti pose cpt2..:)

deena awanis said...

good luck ana!ada masa lagi..=)

Ryehanna said...

To Ratu Salju: Haha.. yer, saya ganti pose le ni :p
Mmg excited kan walau lewat sehari period. ntah ape2 je.. selama ni xpnh peduli pn :p


To Deena Awanis: Thanks deena! ha ah byk masa lagi... hehehe