Thursday, July 12, 2012

Tahniah, dear husband!

bismIllah...


Beberapa minggu lepas, Mr CC bbmed me a picture.

Sijil perkhidmatan cemerlang!

Weeee... Dapat duit!
Alhamdulillah...
Good job, hubby ;)



Tu citer beberapa minggu sudah la... aku pun dah lupa bila...

Then on last Tuesday, he bbmed me again...

He passed the exam he took last May!

Alhamdulillah...

Boleh dah la naik pangkat...

Walaupun lambatttt lagi cos macam-macam prosedur etc, tapi lega sangat dah cos dah lulus.


Syukur....

Walaupun minggu ni entah macam-macam benda dan cabaran aku tempuhi, at least my other half is doing great.
Rezeki Razin...



Segala puji hanya bagi Allah... pemberi rahmat, rezeki dan kebahagiaan.

I know He can take all of these in a blink of an eye...

And I'm grateful for this blessed feeling You loaned me even if it's only for a while...



Written By Ryehana
alhamdulIllah

3 comments:

Jezze said...

alhamdulillah...

semoga berbahagia selalu yer. :)

MR Penyubiru said...

aik?? ni entri terbaru ko ke? aku rasa cam ada baca yg latest punyer..yg seme font kaler putih tu..

pepepun tahniah.. rezeki anak la tu..

Ryehanna said...

Thanks Jezze...

Mr Penyubiru, tu blog lain... lupe lak u still follow that blog haha...
Thanks!