Wednesday, August 12, 2015

Lawatan tadika Razin

NBismillahirrahmanirrahim...

Entry tertunda cos mak Razin busy baru beranak time ni...

Lawatan Little Caliphs Sri Manjung ke Pangkalan TLDM.

Received a whatsapp message from his teacher;

Assalammualaikum W.B.T kepada Ibu bapa yang dikasihi sekelian. 
Berdasarkan takwin tadika pada tahu n ini, satu sesi  lawatan akan diadakan pada 6 Ogos 2015. Lawatan kali ini dirancang ke Pangkalan TLDM Lumut. Guru-guru dan murid-murid akan menaiki bas awam yang disewa khas untuk ke sana. Berikut atur cara yang telah disusun sepanjang lawatan.
0800 – Murid-murid berada di Tadika untuk sesi taklimat
0900 – Minum pagi
0930 – Beratur menaiki bas
0945 – Bas mula bergerak ke Pangkalan TLDM
1000 – Lawatan ke Markas Udara ( Aset Udara)
1100 – Lawatan ke kapal TLDM (Aset Laut)
1200 – Bergerak balik ke Tadika
1220 – Dijangka tiba di Tadika

Pada hari tersebut juga semua murid hanya diperlukan hadir pada SESI PAGI sahaja dan berpakaian sekolah lengkap (Kopiah/Tudung). Sebarang kemusykilan, bolehlah menghubungi kami melalui telefon atau whatsapp. Jazakumullahukhairan Kasiran


Tak update cos takde gambar. Ni baru jumpa gambar orang share kt FB.


Nampak ke Razin? Haha.. Belakang orang and terdongak sikit...

Aku rasa 90% dari budak2 ni anak-anak navy kikiki


Lepas tengok helikopter, naik kapal/bot (kapal ke bot??? Kecik je! Hahaha) plak.



Nampak ke Razin? Atas kerusi dekat teacher yang tengah menunduk. Rimas betul tengok rambut terkeluar-keluar dari kopiah. Comot jeeee hish


Tu je gambar yang dapat dikesan. Nape la deme tak whatsapp gambo. Huhh


Ni aktiviti sate buah hehe.. Aku save je asalkan ade gmbo Razin (yang baju hijau). Pakai baju sukan aritu...

That's all.

Bye


Alhamdulillah

3 comments:

PakMail said...

Sudah besar ya Razin. Bersekolah Tadika lagi. Semuga menjadi anak yang baik dan berbakti kepada ayah dan ibunya.....

Rostafar Abd rasid said...

Razin dah biasa naik kapai ni.. mungkin dia x perasan. Coz ayah dia pernah serve kapal ni utk 4 tahun. 1kapal 3awasan 7hari bekerja

Rostafar Abd rasid said...
This comment has been removed by the author.