Monday, August 31, 2015

Therapy

Bismillahirrahmanirrahim...



Baru lepas tengok cerita "The Maze Runner" kat Hbo ke ape tah. Terasa nak baca buku cos tak puas selagi tak tau sambungan... (I'm a sucker for trilogy)

Ntah bila boleh membacanya cos busy gila dengan new baby. Tapi takpe, nanti kita baca bila free yer. Rugi lak kalau tak redeem birthday coupons 25% hehehe..



Because my hair is such a mess??
Tebal, frizzy and... Ntah tak tau nak cakap. Tak cantik. Mungkin sebab aku tak pernah keringkan betul-betul. Maka ni la sejarah hidup beli hair dryer. Selama 30 tahun hidup sebagai seorang wanita, aku tak pernah rasa hair dryer tu keperluan. Ni saje beli... (Nak blow kat luka czer sekali bagi kering betul-betul huhu)

Pencuci botol baby tu sebotol nak hantar rumah pengasuh.

First time aku beli dari Guardian online... Mmm kan dalam pantang... Takleh kuar (lah sangat!)


Baju-baju anak dari Next UK. 
Menggeletis lama dah nak shopping baju baby tapi tahannnnn. Now cannot tahan anymore cos dah lama puasa. Ringgit drop pun aku TERshopping jugak (nasibaik gak sekarang currency kat website dah dalam MYR eh?)

Beli 2-3 packs untuk jimat. Takde makna nak beli barang seketul seketul hahahahaha...

Dah habis. 

Do I feel better?

Mmm a little.


Eh lupe nak update. Semalam Raiq check up and cucuk sebulan (Hep B). Aku pun mintak Dr Goh check luka czer aku...

Well, betul la still bleeds and terbuka.

Ya, terbuka okehhh!

Dr Goh bagi ubat gel untuk sapu.


Semoga cepatla luka tu bersambung, tutup dan baik. Amin.

Sekian.


Alhamdulillah...

0 comments: