Monday, July 25, 2011

Back from teambuilding in PD....

bismIllah...


Penat gilebabi... nasib baik hari ni aku annual leave. Nasib baik jugak la aku apply cuti. Kalau tak, memang confirm MC.

Aku gerak ke KL last Thursday... petang... abis keje baru gerak. Sampai KL kul 10 malam lebih... Bukan stay kat Novotel, tukar ke Grand Seasons Jalan Pahang. Pehhh lagi best!

Sebilik ngan Kak Camelia from Penang tapi halfway thru the night, dia ada emergency and kena balik. Her SIL passed away... takziah to Kak Cam...

Gerak ke Port Dickson naik bas ramai-ramai. Masuk group Kak Rehan cos nama aku takde dalam list! haha...

Dewan yang digunakan di Thistle...



Best ke teambuilding nyer? Honestly, TAK BEST! Takde enjoy2 macam pergi Pulau Redang and Pulau Pangkor sebelum ni. Dulu siap leh jalan-jalan, mandi laut bla bla bla.. ini takde. Totally no free time selain makan dan solat.

Aku dapat pam 4x je sehari:
1- Subuh (before join breakfast n join activity)
2- Lunch (then balik bilik utk solat)
3- Dekat2 nak Maghrib (abis activity petang around 6.30-6.45... then sambung balik pukul 8 malam. Kalau lambat, kena denda! cam taik)
4- Before tido. (depends tido kul brp... first night tido kul 1 pagi, 2nd night tido kul 1 lebih... tapi orang lain tido kul 2 kot... aku blk awal cos nak pam)

Semua susu yang dipam berbuang. Setiap kali pam dapat 2 botol penuh (leh dpt lagi kalau pam kot tapi masa tak cukup)...

Bayangkan hati aku camne bila buang je susu tu? huhuhu...

Sedih... tapi nak wat camne, memang takleh nak simpan pun. Kalau simpan confirm basi...

Thistle PD tu tak best ah. Makan tak best... Bilik pun tak best. Or mungkinkah bilik yang kami duduk tu paling murah?? Tapi kalau standard room yang paling murah kat Thistle adalah RM300++... Mmmm memang sangat tak menepati standard.

Biasa-biase je rupanya... best lagi Berjaya kat Redang. Yang kat Redang la.. yang kat Bukit Tinggi tak best jugak walaupun oleh Berjaya... :(

Yang aku suke ialah bilik di hotel Grand Seasons KL. Tingkat 28... memang best biliknye.. tapi sayang dok sekejap je huhu...

K lah, lenkali update lagi. Bye

Kiri: Solihin, Reen, Aza (JB's branch), aku and Kak Rehan (Branch Officer KLIA)



p/s: Lagipun takleh citer banyak-banyak since ada 1 lagi satu group belum pergi. Kang tak seprais la kalau cite kat blog....korang rase la sendiri!!

Salam...



alhamdulIllah...

2 comments:

wifenavy said...

Laa.. dok kat Grand Season ke!!! Akak keje dalam building tu la!!!.. Kalau tahu bole jumpa sat.. nak kenal2

Ryehanna said...

Laaa akak keje kat situ ke?
Mane nak tau.. tau duduk Grand Seasons pun last menet. ingtkan dok Novotel cos lg dekat ngan KL office. hihihi... xde jodoh... xpela, next time maybe ;)