Friday, July 8, 2011

Moment with Cloth Diapers Contest

bismIllah...


Yeay... kembali lagi dengan join contest. This time, a contest by Mama Rifqy di blog Dnazzshoppe. hehehe... Jom cuba nasib... Untung-untung dapat cd free, tak yah aku beli lagi. :P


Syarat-syarat penyertaan:

#1- Terbuka kepada semua mommies yang pakaikan baby dengan Cloth Diapers.
#2-Terlebih dahulu sila follow blog DnazzShoppe dan InDnazzShoes.
#3-Buat satu entry bertajuk "Moment with Cloth Diapers Contest".
#4- Copy gambar banner contest di atas & pastekan di dalam entry anda.
#5-Letakkan sekeping gambar baby anda berCD dan bagi sedikit info tentang baby anda seperti nama & umur baby (tiada had untuk umur baby asalkan masih berCD :p )
#6- Tag sesiapa sahaja rakan blogger anda berCd seperti anda.
#7-Sila tinggalkan url entry anda di ruangan komen.



Well... dah follow both blogs.

Dah letak banner juga.

Now, for the pics!! (actually mintak satu je kan, tapi aku excited nak letak 3 keping. hehehe)


Nama baby: Muhammad Razin Dailamy bin Rostafar
Age: 3 months plus (nak masuk 4 bulan dah)

Razin with his Ayah wearing my favorite cd.
Oh i love minky cd! :)



In jeans design.


Last sekali....

Tu dia!
Nampak bulat sungguh anak teruna ku ini. hihi
Ni time kepanasan dan aku tanggalkan baju and stop takat atas kepala.
=P


Saya TAG:

1. Deena Awanis or Mama Rafique untuk contest ni! hehe


Chayok2...
Before 1st August, mommies!


alhamdulIllah...

7 comments:

amal said...

hehe all the best! I love picture no 3! :D

Ryehanna said...

me too cos nampak boolat! :P

Dnazz'Shoppe said...

wah!!!no 3 tu mmg best!cantik cd bola tu. hehe razin makin boolat laa. dah bape kg tu ana. so cute laaa :)

okeh, participant accepted :)

popeye said...

gambar ayah dia pakai CD boleh join ke?

Ryehanna said...

To Dnazz: Iza, tu dah 6 kilo lbh dah tu. hehehehe... yup, comel kan cd bola tu? itu antara cd velcro yg ana suke :)

To Popeye: Ngengada.. xsape nk tgk abg bercd la... seram sejuk kanggggg... wakakakaka

deena awanis said...

thanks ana..nanti dina join yer..=)

Ryehanna said...

sila sila...

:D