Monday, October 24, 2011

Busy taking orders

bismIllah...


Oh yeah.

Busy sikit sekarang ni.

I am now taking orders for Bamboolite products, Maxi Cosi, Quinny and Peg-Perego. Sesapa yang nak order bayar 50% deposit. Selebihnya bayar bila barang-barang itu tiba padaku.

Order untuk Bamboolite, Maxi Cosi, Quinny ni nak submit masa dapat gaji nanti. =p


Untuk next month plak, aku bukak pre-order Tommee Tippee, Baby Bjorn dan juga Agoo leghuggers. Order ni akan ditutup time gaji bulan November nanti. So marilah cuci-cuci mata di Mama Panda Store di FB. Pre-order album untuk Tommee Tippee tak abis upload lagi tu...

Website/blog MamaPanda.com pun masih dalam construction. Takde masa siot nak upload sebijik-sebijik benda... nak adjust theme lagi, plugins lagi. Hisyyy tak reti aku. huhu... Takpela... slow-slow...

So sebab tu la update blog pun cam kureng je...

I'm busy with my bizz (ecececehhhh macam la bizz juta2).

Okla... sambung lagi nanti.

Tata.





alhamdulIllah...

2 comments:

Ietams said...

tgh² google psl testimoni unimom B/pump ni jumpa ur blog.
memang betul² okey ke pump ni?
lagi satu nak tanye, u pakai spectra 3 kan.. boleh share tak psl servicing spectra 3.. memang spectra 3 kene service eh, mcm blur² brp kali nak kene service & nak service kat mane..

Ryehanna said...

Ok jer unimom n spectra.

Spectra tu sgt berjasa.. huhu...

Bab nak servis, pttnye every 3months or 6 months if i'm not mistaken.. tp i xnah htr servis pun. Baby masuk 4,5 bulan dah mix FM so xpam dah sangat...

Tapi kalo nak servis, kena hantar semula kt tmpt beli. I beli dr enjoybreastfeed.com... so htr blk kt diorg then rent a pump from them too if u want.. kos penghantaran ditanggung sendiri le... :)