Thursday, October 20, 2011

Lalalalala...

bismIllah...


Wah... tajuk entry macam ngan hati gembira je.

Gembira ke?

NOT!!

But at least aku rasa lega sikit sekarang ni.

Semalam, dah berjaya lepaskan apa yang terbuku di hati.

And I'm so touched to receive several messages from those who care.

"You go girl!"

"Classss ko Ana... Chayok2"

"I'm soooooo proud of you!" <--- Sabah mali.


Sedih dan terharu cos ada juga yang still peduli kat aku yang tercampak di Lumut ni. huhuhuhu T___T

And I felt a little better.

Orang kat Sabah siap transfer duit masuk akaun MBB aku. Katanya, "Itu duit makan malam ni. Your dinner is on me tonight! I'm so proud of you... You have no idea how long I wait for this".

Huahuahua...

Oh terharunya...

Walaupun dalam kepala aku agak risau jugak aku ni kena 'mark' or blacklisted, tapi... bila fikir-fikir balik, I'm fighting for my right. I'm not a slave. Rasa ditindas je... mane leh kan? So whatever la...

Ape-ape pun hatiku agak senang sikit bila tau aku ni masih dipedulikan mereka.

They still have my back.

I love you guys.

:')


alhamdulIllah...

3 comments:

rAtu saLju™ said...

errrr...

aku tertinggal train semalam..
walau apepon,gud luck untuk apa saja perjuangan yg telah dan sedang anda perjuangkan!...

harap ko relief a bit :D

Ryehanna said...

thanks weh :)

Biaxident said...

ngemeng epe iki...haha