Sunday, October 16, 2011

Serabut otak

bismIllah...



YEr... ape lagi yang luar biase? aku dan keserabutan hampir sinonim kini. Arghhhh sakit kepala... Rasa macam padat gile kepala otak tapi tak tau nak lepas kat sape. So diam, doa dan mengadu padaNya jelah.

Who says berbiznes ni senang? Oh tidak... Banyak cabaran dan dugaannye. Tapi takpe. I learn a lot!!

Masa takde sales, sakit kepala pikir camne nak jual barang... bila dah ada sales (ala sikit je), sakit kepala nak kejar masa untuk pos and hantar barang kat customer. Huhuhu... Kos pos ni pun satu hal.. berubah-ubah ikut barang yang dipos. Pening aku nak meng'estimate' rate postage. huhu...

Moga aku dapat uruskan masa aku dengan teratur. Setakat ni masih bertahan.

Hal kerja pun lagi satu hal. Sakit kepala aku memikir... Banyak sangat benda nak kena handle! Kumpul kereta untuk leasing, tukar kereta yang due inspection, tukar kereta yang due service, amik kereta kat workshop bla bla bla...

Pastu asyik kena kuar ofis pun satu hal... fedup ok. Aku benci bila asyik kena kuar sebab pastu emel tak bace, call tak jawab, paperwork tak siap... arghhhh bodo ar. Penat! Aku benci sungguh la kalau kena drive ke Ipoh. Siyes aku cakap... Jauh! Paling benci traffic lights punyerrla berlambak!! Aaaaa... Ade sesapa tau sesiapa di Manjung yang mencari kerja? Nak cari lagi sorang Rental Assistant. Aku dah fedup! Kerja aku dok ofis je, bukan kuar-kuar ni. Letih!

Dah dah...


Iklan jap:

Mama Panda Store tengah bukak pre-order untuk Bamboolite products. Harga sangat-sangatlah berbaloi. Rendah dari retails! Kalau nak tau, emel saya di sakura_anna@hotmail.com or pm saya di FB (Nor Raihana Mohd Rashid). Nak tanya kat twitter pun boleh tapi emel la senang...

Harga retails untuk Bamboolite cd memang mahal... so grab a chance to own Bamboolite cds with a good price! Saya offer price ni sekali ni jer... hehehe



Ada lagi produk lain tapi takde masa nak upload... Senang citer, apa yang ada kat website Bamboolite tu boleh diorder.

I really recommend Bamboolite diapers especially their premium diaper sebab soaker dia dibuat dari bamboo (buluh). Sangat organik dan natural. Sesuai untuk baby yang kulit sensitif. Selain tu jugak, bamboo sangat bagus dari segi serapan. I use Bamboolite premium for night time diapering!





Ni gambo eksyen Razin memakai cd Bamboolite:

Razin in AI2 Premium print Neon Ladybird.
Dah sold out dah print ni...


Pocket cd Bamboolite design Fern Leaf.
Beli sebab nak corak ni! Cantekkkk!
Tapi pocket Bamboolite pun ok... love it!
(Print ni masih ada)



Perbandingan size dan trimness between Bamboolite AI2 diapers and Itti Bitti D'lish diaper Large size...
Saiz sama je lebih kurang.
Very trim!
^__^

Maybe sebab dua-dua takde butang di depan (macam One Size cd) so tak bulky la...
Bezanya Itti Bitti tu sized diapers. Bamboolite tetap One Size! Adjust size dekat getah di paha tu.. :)


Sekian, ape2 hal emel me...

Salam...


alhamdulIllah...

0 comments: