Sunday, September 9, 2012

Iklan: Quinny Zapp Xtra best buy!

bismIllah...


Ade a few ready stock stroller from last month's promo still available. Tapi aku prefer kalau orang amik sekali ngan Maxi Cosi Cabriofix yang akan available next week (or minggu lagi satu... lupe dah).

Ni Quinny Zapp Xtra model 2012 yer. Leh pakai dengan bumper bar. Tapi bumper bar ni kena beli asing la. Aku ada satu je ready stock.

RM119.90 termasuk pos dalam semenanjung.
Kalau amik dengan stroller ATAU carseat, ade less lagi sikit..
BOOKED.



The strollers yang ade only left in red and black. Sape cepat dia dapat ye.

Price: RM1000 only.
(Retail price: RM1699.90)

Brand new in box.



Please add RM25 for postage.
Sabah & Sarawak please add another RM65.

Kalau area berdekatan leh hantar sendiri and no postage charges... ape-ape, just contact me guna link kat atas tu.

SOLD. 
Jangan mintak harga ni lagi ek.
Ni harga promo. Harga biase RM12++.

Thanks


Maxi Cosi Cabriofix carseat plak akan available in a week plus.
Tapi tinggal 3 bijik ni jer... warna merah ade satu tapi dah kena book dengan one of blog reader.
Do confirm with deposit asap kalau nak yer...


Price is RM630 inclusive postage dalam semenanjung.

Total Black: Booked
Sparkling Grape: Booked
Walnut Brown: Booked

Kalau ambil dengan Quinny Zapp Xtra (as travel system), the price is only RM1600!!

FULLY BOOKED.

Jangan mintak harga ni dah ya. 
Ni harga time sale...

Sila LIKE FB page Mama Panda Store untuk tau kalau2 ade sale lagi.

Thanks




Mel C (Spice Girls) pakai Maxi Cosi Cabriofix kat Quinny Zapp.

(how do I know it's Zapp? Cos takde shopping basket... obviously, this is an old pic cos sekarang even Zapp pun ade shopping basket jugak)


Kalau nak book dulu and bayar time gaji hujung bulan pun boleh.

Meh usya betapa senangnya nak assemble and pakai Quinny Zapp Xtra ni!


Buy one now!

Sila guna form kat bahagian 'Contact Me' di bahagian atas (under header) blog ni untuk pertanyaan.

Thanks


Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

luvly_heart said...

sis, maxi cosi car seat tu boleh bayar installment tak? email saya ye: nurruadila@gmail.com

Thanks... :)

Ryehanna said...

hi,

boleh email segala pertanyaan di bahagian 'Contact Me' kat link di atas blog.

Dah ada form dah.

Thanks