Saturday, September 29, 2012

Notes

bismIllah...



To do list

Sabtu:
- Tunggu barang Ergo, Skiphop and BenBat sampai. Sepatutnye sampai semalam... tapi rupanya warehouse tak sempat courier. Baru semalam diorang courier so arini la kot sampai. Haihhhh... No luck this week. Sume barang ku order berproblem. Problem delay and tak cukup stok. :(

- Pos carseat 3 bijik. 2 merah & 1 hitam. Ade lg yang tak bungkus. Kena beli plastik dulu...and ducktape. Abis dah sume benda nak bungkus-bungkus.

- Nak jumpa Kak Sue. Hopefully dapat la mintak dia tolong aku. hehe... aku memang dok mencari kawan kat Pasir Gudang ni

- Nak pass giraffe toys storage kat customer di Tmn Bkt Dahlia kalau sempat.

- Kena shopping brown paper, ducktape and plastik hitam lagi.



Ahad:
- Bawak Razin mandi pool (kalau rajin)

- Deliver barang ke Taman U. Sebab buyer tu dalam pantang, so pergi jela hantar... dia borong sampai dekat RM600 kot (Boba 3g and Fisher Price rocker). Biar la dia jimat sikit tang pos tu...

- Bayor hutang kad kredit di CDM Hong Leong Bank berdekatan.


Notakaki:
Alhamdulillah askar dapat elaun Rm200... and pekerja gomen dapat bonus! Legaaaaaaa... boleh la guna duit bonus untuk letak kabinet dalam ofisku. ^__^

Written By Ryehana

0 comments: