Monday, October 15, 2012

Gambar tercicir (USS Trip)

bismIllah...


Baru perasan rupanya ada jugak gambo kat henpon aku masa pegi USS aritu.

So upload jela sekali lagi eh...

Cerita bergambar.

Beratur gak la nak masuk ni sebab sampai agak lewat... ade orang sesat tak jumpa bas masa turun kat imigresen malaysia otw datang sini. 



Me and Razin masa nak masuk Lights!Camera!Action!



Depan pintu gerbang Lost World kalau tak silap...



Far far away...



Razin tido. Kitorang nak lunch time ni... Belakang tu Madagascar Boogie nak start




Our lunch. Combo meal yang ada nasik, sayur, ayam separuh and agar-agar yang sedap!
SGD 15. Order milo ais lagi berapa dollar tah lupe...
Tapi betul laaa... Milo Singapore lagi sedap dari Milo Malaysia. huhu 




This is Monster Rock.
Takleh amik gambar tapi aku tak perasan lak masa dia gitau cos sebok melayan Razin. Sekali kena tegur cos amik pic. ekekeke... ni la dia gambonye =P



Street dance.
Nan tergedik-gedik nak menari jugak. Sanggup tunggu kot-kot diorang cari volunteer tapi dah terlambat. kalau nak volunteer kena masa awal-awal show.
Padan muka Nan hahaha...
*dia kan gile hip hop kejadah tah... so bab nari break dance ni gemor bebenor le*



Beli benda alah ni sebagai souvenir.
Mahal le jugak. SGD 28.00 kalau tak silap sekali ngan air iced lemon tea. huhu...
Yang ni aku beli yang Optimus Prime.

Ade lagi satu aku beli bekas air gak... kepala Bumble Bee.
SGD 29.90 and ade gummy bears kat dalam.




Razin naik benda alah ni ngan aku...
Mula-mula cam gayat, pehtu takmo turun le pulak!
kehkehkeh



Mel's Dinettes.
Not bad la suara diorang... Layannnn



Time dah nak balik baru aktif nak jalan-jalan.
Ermm mungkin jugak time ni kitorang semua duduk cos penat and sakit kaki, so dia borink dia jalan la hehe...



 Last but not least...

Blisters.
Hadiah dari USS kepadaku. Sakit gilerrr... Bila cucuk dengan jarum kuar air kat gelembung-gelembung tu.
Penat berjalan, kaki pun sakit!
huhu... 
Tapi takpela, so worth it ;)



Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

nasha said...

bes nya sis..masuk dalam tu kena bayar brape ek?

Ryehanna said...

kitorang amik pakej sekali transport from Danga Bay...

RM210 termsk bas pergi balik and tiket masuk. tiket masuk kalau beli online dalm rm180 cmtu ikut tarikh peak hours ke tak