Tuesday, October 16, 2012

I miss the old times

bismIllah...



I clicked on my old posts. Very old posts. Like this and this.

Lama kan? Tahun 2009.

My God... how time flies!

Yang menyentuh hati aku malam (pagi?) ni adalah komen-komen pada entry tu. Ramai bagi kata-kata semangat. I feel like I have friends that CARE. No wonder lah dulu aku suka sangat blogging. Addicted.
And aku pun sama jugak selalu blogwalking and comment entry2 orang jugak.

But now? Even aku sendiri dah jarang blogwalking and blog diorang pun ade yang berzaman aku dah tak jenguk... takkan diorang nak jenguk blog aku lak kan?

Huhu...

Nasib baik lah twitter masih ada. They, who have not blogged much these days (or aku yang dah tak bace blog diorang) are still on Twitter. That's how we still keep in touch. Thank God for twitter!

I'm feeling very emotional tonight. I miss those who touched my heart. I miss the old times... I miss when there were several comments on my blog entry... I miss that.

But yeah... I've changed. My style of writing changed too. People changed and they no longer blog/read my blog.

Wish I have a time machine where I could go back and savor the moments of having them as my 'friends'.


Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

shezz said...

saya masih setia baca...cuma komen je malas. hehe. tapi u inspire me soo much. walaupun byk mengomen bout wahm..tpi sgt kagum dengan kesungguhan kak hana..suka juga tgk razin yg makin hari makin aktif. =))
jangan sedih, enjoy ur life! senyum selalu sbb akak masih comel walaupun dah chubby sikit. hehe. chubby tu maknanya bahagia. Ustaz saya yang ckp. =)

Ryehanna said...

hahahah... thanks!
means a lot... ;')

mmm mmg tgh bahagia,sbb tu mcm dipam2 je bdn hehehe