Thursday, May 6, 2010

1 BULAN.

bismIllah...


Tahukah hari ini berapa hari bulan? Tahukah anda???



6th May, bebeh!!



Dalam masa 29 hari lagi, aku bakal bergelar isteri orang... dan sebulan lagi majlis perkahwinan akan diadakan...

:pandaGeli_18::pandaGeli_18::pandaGeli_18:

arghhhhhhh!

Kenapa aku tension? Kenapa aku stress?

Takkanla aku tak nak kahwin kot??


Cantiknya gambar ni.. macho siot abang-abang soljar... hehe


TAPI....

Tahukah anda yang aku tak habis beli barang-barang hantaran lagi??????

Tahukah anda yang aku takde pelamin lagi???

Baju aku pun tak siap lagi??? (dan aku tak tau la rupa dia macam mane!)

Dan tahukah anda kad kahwin di tangan aku dah kehabisan??? (aku lupe sebenarnya aku ramai kawan... muahahaha)

Oh... tension oke!

Stok kad kahwin dahle kat rumah di Beruas... aku ingat takdela nak guna banyak... kalau tak, takdela aku tinggal kat umah banyak sangat. Orang kampung ni stended jemput pakai mulut je.. (tapi kena pergi umah orang laaa... baru nampak kesungguhan menjemput berbanding just bagi kad). Alaaaaaaaaaa hampeh...

Sesape yang tak dapat kad tu, jangan marah ye. Aku cuba hantar gak. Kalo takde, ala... datang jela!

Lagi satu, aku dah blur... sape yang aku dah pos kad kahwin and sape yang belom? So.. aku jemput kat twitter jela ek. hehe...

:pandaGeli_13::pandaGeli_13::pandaGeli_13:


Semalam dah edar kad kahwin kat kawan-kawan sekerja di opis. Abis... kena usik macam hape je. Paham-paham jelah aku... Gelak jela...

Tapi dalam gelak-gelak ni, sebenarnya.... ermmm takpelah.

Aku ni sebenarnya banyak siot dugaan nak berkahwin ni... aku tak catat kat blog je.. kalau aku catat, leh jadi 'saga'.

Korang doakanlah yang baik-baik sahaja untuk aku ya....




Salam...


alhamdulIllah...

9 comments:

apiih said...

waaah..sebulan lagi nak jadi isteri orang..uhuhuhu..tahniah..

yanie said...

congratz!! surely byk dugaan n stress out tp sabar jela. mmg lumrah hidup like that kn. Psl kad xckup, i'm sure everyone understand. bukan sng nk handle big event. i'll pray that everything goes well ;)

Legasi Piston Pecah said...

dah tak lama lagi kan...tahniah la bergelar isteri orang..

fik-autoz said...

aiyak..nk komen apa pon xtaw

..erm,cmne nk p knduri klu alamat umh xtaw..hehe...apapun smga smuanya jln lancar..amin

deena awanis said...

semoga sumer preparation berjalan lancar..tenang yek..dont be stress.

Nurulhuda|Adlie said...

wuhuuuuuuuuuuuu rye! gilalah aku tak caya sungguh (ah malas la nak i u, aku ko sudah, okey?) haha..

adoi seram seram, wei pegila setelkan sume one shot and u can sleep well lepas tu, jangan last minit wei, nanti ko leteh kang, okeh? jangan merisaukan aku.. :)

Fatehah A. said...

ko kawin bawah pedang ke nanti yunk? huhu nmpk mcm best je

Prankie said...
This comment has been removed by the author.
Prankie said...

Selamat nak mendirikan umah tangga mak cik an :p

http://changkatbukitbintang.blogspot.com