Tuesday, May 25, 2010

Tak suka menghitung hari...

bismIllah...


Masa sangat mencemburui kita aku. Aku rasa macam banyak lagi mende tak settle tarikh 6 June sudah sangat hampir. Hari ni dah 25hb Mei wehhhhh! Alahai... lagi beberapa hari je lagi untuk memegang status bujang. Huhu...

So, kat bawah ni aku sertakan kad kahwin aku. Klik gambar untuk tumbesaran berganda. Nak tau lokasi umah, leh sms/emel/YM aku ye. Masehhh...


Tema wedding purple + white. So warna kad pun camtu ler...
Simple je kad aku kan?
Yang penting, aku suke. I like the colour and the design.
Originally, gambar kartun tu sebenarnya gambar tepak sirih.
tapi aku ubah... biasela, nak gak ade kartun.
Nampak muda remaja sikit.
:pandaGeli_19::pandaGeli_19::pandaGeli_19:


Oh...
Aku balik Perak weekend lepas. Balik umah pun aku xtaula ape yang aku buat. Baju kahwin TAK TENGOK pun lagi.... sebabnye mak hantar kat colleague dia untuk jahit manik.

Aku dapat mesej dari Nyda a.k.a 'pengapit aku nanti' pada Sabtu lepas bertulis, "Dah fitting baju ke, Na?"

Aku balas, "Belum. Tengok pun tak"

And Nyda balas balik, "If u feel like talking about anything, aku ada k"

Alahai... terharu lak aku. Yela, aku agak mesti dia agak kehairanan mengapakah aku yang nak kahwin ni tak macam rupa orang nak kahwin? Fitting baju pun tak wehhhhh...

Ntahla. Aku tak tau la rasa ape dah. Redha dan tawakal... itu je yang aku boleh buat bila dah sampai tahap ni. >___<

Minggu ni minggu appraisal. Dah submit appraisal forms kat boss semalam. Insya Allah, semoga semuanya baik-baik belaka.

Esok ada dinner kat Shangri-La Hotel... Patutnya untuk KL branch je, tapi tah camne abis semua orang HQ pun dijemput jugak. Belasah jela.... orang bagi makan free jangan ditolak. hehe...

Boss siap pesan suh bawak kamera supaya leh upload gambar kat FB. Siap pesan untuk tag dia lagi. hehe... Oh... I'm so gonna miss her presence in the office.

The dinner is actually a farewell party to her, Kak Rehan, Abg Irman and En Wan... Boss is still base in KL but she won't be around like before as she's promoted as Head of West Malaysia. So bukan lagi just Central Region, tapi West Malaysia! Gile ahh... what an achievement!

Kak Rehan is going to KLIA branch. Transfer kat sana starting next week, if I'm not mistaken.

Abg Irman will be transferred to Kota Kinabalu, Sabah in the middle of June. Promoted juga... and this time Abg Irman akan supervise branch KK, Labuan and Sandakan(opening soon).

En Wan plak akan transfer ke Kota Bharu, Kelantan pada bulan Julai cos company nak bukak branch kat sana. Yela, kat bahagian East Coast just ada kat Kuantan je... so, this time BIG boss decide nak bukak a branch in KB airport...

Ok. Enuff update for today.

Semangat makin menurun bila mengingatkan my boss/seniors/tutors/teachers are not going to be in KL branch anymore. Sedihla.... macam hilang semangat nak stay sini... :(

Salam.


p/s: Happy Birthday, Majin! Semoga panjang umur dah murah rezeki.... :]


alhamdulIllah...

8 comments:

ardinihumaira said...

wah dah nak kawen.. hepinye! ^___^ tahniah tau dear..

Anda Inginkan Kebahagiaan Yang Berpanjangan? Ikuti Petua Terbaik Ini..


p/s: aiport KB dekat dengan rumah dni.. :)

Cybernetics Mind said...

jenuh belek kad ari tu...tkder pon gambo panda...he3

p.s: ingatkan warna tema itam putih...warna rasmi panda sedunia

BPS said...

kahwin? takutnya...

Legasi Piston Pecah said...

akhirnya..
dah tiba masanya kan..
hihi...selamat menempuh alam perkahwinan yerr...

noor afzan said...

congrats yea..
ermm.
tapi macam tak dapat nak attend la..
clash ngan benda lain lak..

uu..company tempat kerja awak tu dah makin maju nampaknya.
Alhamdulilah~

apiih said...

dah nak kawen,..woohoo..lagi berapa hari je lagi..mesti x sabar..ahahaha..cam x semangat je nk kawin nih??rilex arr..chill..chill..ahaha

deena awanis said...

tomey kad with the cartoon tu..
so sweet..

yashygsempoi said...

hu3 ko takowt ek?
ko cakap ko takot aku pown bayang mcm aku yang nak kawen..
cuak dowh! kalo aku silap2 boleh lari rumah.. hak3 T__T selamat pengantin baru... lepas nie panda da berpasangan.. ho3