Monday, May 31, 2010

Almost ready...

bismIllah...


Dah masuk hari Isnin. Hari ni last bekerja before cuti kahwin. Wow... how time flies!!

First, study kat uitm 2 tahun (2 tahun je wat degree engineering... aku kan 'grad awal'. haha)

Then praktikal and menganggur...

Dah kerja almost 10 bulan and I'm getting married!

Cam tak caya pun ada...

Tadi aku dah berjaya beli kasut untuk hari nikah and sanding... belasah jela untuk dua-dua majlis. Tak koserr aku nak cari lain.

Kasut aku murah je... beli kat JJ Maluri belakang umah ni ha...

Camni lebih kurang rupanya...


Takde bling-bling pun. Simple je.

:pandaGeli_07::pandaGeli_07::pandaGeli_07:


I've been prancing around the house with the new shoes untuk biasekan kaki. Kaki aku kuat melecet. Lagi-lagi bila kasut bertutup belakang camtu. Belakang kaki mesti luka nanti. huhu...

Tadi masa nak beli kasut jenuh jugak cari yang takde heel sangat. Almaklum la, Mr CC tu sama tinggi ngan aku je... kang aku beli heel kang, of cos la aku nampak tinggi! wakaka... jgn marah ye Mr CC... :P

Oh well...

Malam ni hepi masa YM ngan Yash...

See you in Beruas soon ya! ;)

Just watched Dear John a while ago. Semakin jatuh cinta pada Channing Tatum... Nini said he was a stripper before. Walawehh... baru aku tau bile confirm balik ngan wikipedia. No wonder ar.... badan tough yang mantap.

:pandaGeli_09::pandaGeli_09::pandaGeli_09:

I love u lah Channing Tatum... huhu

bertuah Jenna Dewan.


on another note;
I feel guilty of not replying any comments for the last few entries... I was busy... hope dear commentators would understand.

I always feel like kicking myself for not replying comments... because I do love to get feedback and replies from blogs that I comment on.

:(

Dear all,

Maybe time cuti susah nak online... (nama pun nak kahwin!) so blog macam takde berita sangat kot? Tak tau la aku... aku ni bukan leh kalau tak online...

But I will always tweet! That's a promise... you can always check my tweets and twitpic dari twitterku...

Do follow my twitter k!


Follow me on twitter!


Nak banyak-banyak followers supaya earning ChurpChurp masyuk. hehe...


alhamdulIllah...

12 comments:

lyndadyana said...

waaa... bes nye.. nk kawen jugak :(

yanie said...

kasut simple and cantik. i like! hehe...cepat2 kawen then blk tulis pengalaman ok. xsabar nk dgr ;)

hudhud said...

doa doa kan lah I cepat kawen. hehe :)

topo said...

selamat berkahwin.. hohoho

kasut anda nampak ganas.. macam ada gigi kat depan.. tapi smart gak la.. hohoho

Ryehanna said...

To Lyndadyana; Kahwen jgn x kahwen. hihi

To Yanie; Tak sabar nak dgr pengalaman berkahwin? huhu... ni tgh takut nk kahwin ni... :(

To Hudhud; Insya Allah.. bila dah tiba masanya, kahwin la. :]

To Topo; wahaha... ganas mendenya? nampak sweet lg ade la... nmpk sgt lelaki melihat sesuatu dr sudut yg sgt berbeza.. jari kaki aku tu cam gigi la ek? hahaha

deena awanis said...

setinggi tu kah kasut ko???huiyoooo..

ween said...

simple but nice.congrats on ur wedding :)

prettyrain said...

congrats!.
n cantik kasut tu walaupun ala-ala simple gitu. :)
org kata letak lilin kalau tkmau kne gigit. tp, tk plak pnah try

apiih said...

selamat berhoney moon.ahaks..

noor afzan said...

congrats on ur wedding k..
n then saya dah folo ur twitter..

yashygsempoi said...

insyaALLAH jupe kan majlis nikah ngn kenduri kawen ko ye! kami akan terjah.. hu3

Nurulhuda|Adlie said...

comel rye kasut tu! camne la ko boleh jumpa, aku ni merata carik, hehe..