Wednesday, May 5, 2010

Which side are you on??

bismIllah...


Malam ni bukak Facebook, tetiba nampak notifikasi seperti di bawah...



Hmmm...

Which side are you on?

I ignored both invites, just the way I ignored all kinds of invitations on Facebook.. (memang aku bukan jenisnya...)


Tapi... sebagai seorang perempuan, aku sangat-sangat bersimpati dengan ibu arwah.
Juga adik-beradiknya...

Sebab aku pun ada adik lelaki.
Nakal, merokok, dan of course pernah memonteng juga...
tapi, nama pun budak baru nak naik...
budak tak matang...
juvana... bukan penjenayah...

Memanglah dah ajal.. yang pergi tetap takkan kembali...

Tapi sedih betul tragedi ni...

Sedih sangat-sangat bila memikirkan how he died...

Warkah untuk arwah adik Aminul Rasyid

Salam sayang,

alhamdulIllah...

5 comments:

HakimFuad said...

sy rse xde masalah klu rye join mne2 group..as long as mnde tu adil n benar =)

apiih said...

good choice..ignore both..hahaha

deena awanis said...

we are on the same side..=)

Legasi Piston Pecah said...

entah mana satu betul..kesian juga dengan ibu arwah..

yanie said...

same la kite. jarang nk join anything like this =.=