Sunday, November 14, 2010

Tersedukah baby ku?

bismIllah...


Hari ni dok sorang jer la since tak keje and malas nak kuar. Nini pun belum balik sini lagi... So lepak layan dvd and mengemas-ngemas sikit mane yg patut...

Tapi kejap je aku ngemas...x larat! huhu...

Esok dah nak balik Beruas... (kena balik Beruas dulu aaaa... lame kot x balik!) :p

So dah takde kerja dok sorang-sorang, aku asyik membelek perut jela arini...

And know what? I think I just saw a proof that my baby is hiccupping!

Sangat comel okey!! Rasa bahagia sangat! Baby nak besar ehhh... hihihi... ^___^

Actually, aku tau baby tu tengah sedu pun cos tengok video bawah ni di blog Nieyxhazlan di sini. Kat bawah ni aku tampal video baby hiccups courtesy to Puan Nieza...



Macam dalam video tu la aku nampak kat perut aku tadi... hehehe.. nak letak video sendiri, macam agak hampeh cos tak reti nak record. Angle macam hape je... pastu tak nampak sangat. Yang paling penting, malas nak upload. hehe...... so tampal video perut mummy lain je la yer... :D

Kalau aku tak tengok video tu, memang aku tak tau la baby tengah watpe... cos rasa macam perutku ditendang berkali-kali je... huhu...

Terfikir gak, tak awal sangat ke rasa baby hiccups? Baru nak masuk 22 weeks... hm.. ape-ape jela..

Oh such joy discovering great things everyday!

:pandaGeli_07::pandaGeli_07::pandaGeli_07:


p/s: Blog aku dah berubah kan? Blog mak-mak orang dah... hihihi


alhamdulIllah...

1 comments:

Jezze said...

haven't been here for quite some time..

i'm so happy for u...

good luck rye... :D