Wednesday, August 17, 2011

17 Ogos 2011

bismIllah...


Years ago... sambutan hari jadi aku selalunya kat Bilik Masakan di sekolah. Mak aku cikgu KH ERT kan... so pastinya tu tempat wajib untuk melepak. hehe.. Ohh I miss those times.

Gambar di bilik masakan.
Macam bilik ni kami yang punyer.
Bertuah.


Today is my birthday. My 26th birthday. Alhamdulillah... sudah hidup selama 26 tahun di muka bumi Allah ini..

Suamiku masih di kapal... hari ni balik dari berlayar. Tapi sampai umah petang karang kot. Dalam pukul 3. Rindu le... my other half dah seminggu takde... huhu...

Semoga hari-hari mendatang adalah lebih baik dari hari ini. Amin.

Razin meragam sejak semalam. Rindu Ayah dia ke ntah. Aku pun tak pasti dengan anak aku tu. Kalau Ayah dia ada, macam tak kisah sangat. Yela, bapak dia bukan jaga dia sangat pun. Ape-ape mesti Mak or Mak Teh dia. Tapi since semalam... asyik la meragam. Letih aku... Dahle tension ngan kerja lagi. Sabar jelah.

Takpela. Hari ni Ayah dia dah balik. Hopefully takde la meragam-meragam lagi.

Jumaat ni nak balik Pahang.

Have to.

Sebab hubby cuti sampai 1 September je.. 2 September dah kena sailing lagi. Tak best la raya aku. Udah macam orang tak berlaki lak nanti bila berkumpul ramai-ramai. Huhuhuhu T___T

So, kena la balik Pahang weekend ni since memang tak sempat raya di Pahang punye. Tahun ni memang giliran raya di Perak, tapi ingatkan weekend pas raya tu nak balik Pahang jap. But since kena sailing ni, memang tak sempat langsung la...

Baju raya dah tempah. Sedondon satu umah di Beruas. Itu jela. Baju raya Razin? Hmm pakai jela baju-baju yang berlambak tak pakai-pakai lagi tu. Siap tag tak buang pun ada.

Hmmm k lah.

Gotta go. Razin dah ekk ekkk dalam buaian.

Salam


7 comments:

cuna said...

hepi birthday ana =)

myaini said...

Happy Birthday!!!...
semoga lebih tabah n happy=D

Qhaifa Nur said...

Salam ziarah

Happy Besday...
smoga diberkati & panjang umur

dah follow - qhaifanurin.blogspot.com

wifenavy said...

hepi bestday.. mmm.. esok b/day akak lak!!!

asna cute said...

Happy birthday!. Boleh ar minta hubby belanja mkn buke pose kat tmpt best2.

amal said...

heheheeh happy birthday!! :)

huu bab raya tu ape boleh buat kan, dah keje navy ni, sailing jela kejenye ye..

azy said...

hee..bulan besday sama..sy 18.8...
hepi besday..semoga dikurniakan ank yg ramai ^*