Monday, August 8, 2011

Invite la saya....

bismIllah...


Dear Mr/Ms Tomypocketeers,

Invite le saya bace blog awak.

Takkan awak je bace blog saya.

Saya pun teringin nak kenal ngan awak gak.

Dah lama dah awak link saya kan... dari dulu saya perasan ada backlink dari blog awak, tapi asyik lupe nak tanya...

So ni saya tanya ni...

Leh tak invite saya bace blog awak yang private tu?

Sangat curious ni.

;)




alhamdulIllah...

5 comments:

Pocket said...

alamak,
tomypocketeers, itu adalah bloglist pocket jer.
pocket gunakan tomypocketeers tu utk nak taruk suma blog blog yg pocket minat utk baca.

tapi pocket tak leh kasi kamu atau memana adik abang ke sana,

sebab...
dalam tu pocket taruk juga blog blog yg tak senonoh .. muahahahahah!!!
terasa imej sendiri mungkin tercalar jika anda anda sekalian melihat sebahagian dari hati tulus ini :D

anyway.. tak obvious ker?
ToMyPocket... ngan ToMyPocketeers?
ngan empunya blog yg membahasakan dirinya sebagai Pocket nih :D

.sweet-ants. said...

hahhaa.. baru nk request jgk :D

Ryehanna said...

To Pocket: HAHAHA... U br sekali komen kot?? mn nk perasan... hihihi... so it's u la.. ok ok.. =P

To Sweet Ants: hehe.. sekali tuan blog dh reply daa

Pocket said...

Ryehanna,
pasal CikSiti sang kereta tu pung pocket ada komen, tp entah kenapa xkeluar..

yes yes, salam perkenalan:D

Ryehanna said...

hihihi.. salam kenal!

yer, yg cik city tu ada bc komen. tp tu jela kan... haaa mane nk perasan sgt. usya2 ur blog pn ms u comment tu. :P