Saturday, November 12, 2011

12.11.2011

bismIllah...


Ahahaha... tak sempat nak buat entry pada tarikh 11 November 2011. ahh let it be... it's just a number (ayat Hubby) =P

Anyway, Razin dah 8 bulan. Born on March 11, now dah Jumaat pada bulan ke 8... dah besar dah anakku!!

Seminggu ni aku cuti so berkepit ngan dia jelah. Semalam balik dari Beruas asyik meragam je... hari ni baru ok. Razin ni memang... kalau sebelum ni orang asyik ramai and melayan dia, bila balik umah sendiri yang hanya ada Ayah dan Mak mulala meragam nak perhatian melampau-lampau. Sabo jelah...

Gigi dah 2 batang kat bawah and aku dah pernah kena gigit time breastfeeding! Sakit gile sampai aku terjerit and Razin terkejut + nangis. Nasibla... sape suh gigit. Pehtu dia tak gigit dah. Wakaka... Razin ni memang sensitif dengan bunyi-bunyi kuat. Takut aku terjerit lagi la kot? :P

Anyway, kul 2.30 pagi ni aku on laptop untuk update blog jap.

I've just finished mesin lampin, sidai cd-cd Razin, cuci pinggan mangkuk, blend puree untuk makanan Razin esok, potong-potong bahan untuk breakfast esok dan mengemas hall.

Esok pagi Nyda akan datang Lumut from KL. Then kami akan gerak ke Permatang Pauh, P.Pinang bersama-sama untuk pergi kenduri Ana Syahidah. Aku ingatkan tak dapat nak pergi, tapi sebab hubby balik awal, dapat la pergi.

I've made it a point to attend wedding kawan-kawan yang HADIR pada wedding aku. Hopefully wedding kengkawan yang lain aku dapat datang jugak. Orang berbudi, kita berbahasa la beb.

Tahniah, Ana Syah... Tak sabar nak jumpa dia. Yang paling penting, nak tengok sapakah suaminya itu?? hahahaha... sebab tengok kad jemputan memang tak familiar pun namanya... (Agaknya camni ke perasaan kawan2 masa tau aku nak kahwin dulu? =P)

Oklah... dan 2.40 pagi.

Aku lapo la plak.

Mmmm tapi baik aku tido. Nak bangun pukul 5.30 ni (ececeh leh caya ke)...

Till then.... Salam...



alhamdulIllah...

3 comments:

~LeeyanaRadhi~ said...

razin mmg hensom giler!..ihihi..senyum memikat gitew.. ahaksss...

maknye jgn nk perasan lebey...hahha

serius..mmg comel+ hensom+cute anak ko.. =)

Bardboo said...

erk,,takutnya nak tunggu ammar plak ada gigi..

Ryehanna said...

To Leeyanaradhi: Mak dia xperasan pun.. cos sesape tgk Razin sume kata fotostat muka pak dia... huhuhuhu T___T


To Bardboo: Hahaha standby jela bard oi :P