Tuesday, November 8, 2011

Got to let go! (SOLD)

bismIllah...


I am here in Lumut!

Balik awal cos nak standby kat umah cos I am so sure courier carseats akan sampai hari ni. So here I am... Baru lepas mesin baju, menyapu dan angkat jemuran. Kemas-kemas laci Razin and I found stuff to let go!

Beli ajer tapi tak guna... so let see...

First thing to go is the portable carseat.

Baru. Taknah pakai pun.
Decide to let go cos I think I'll buy a Priori for Razin later...
Price: RM65 excluding postage.

Status: SOLD.



Brand new QQbaby plain cloth diapers.
Tengok la warnanye tu...
Warna yang aku nak takde stok, so dapat warna ni.
Warna soft... so let go jelah

**Update:
No. 1, 3 dan 4 dah kena booked.

Price: RM18 excluding postage.
(murah ni weh mai la rembat!)

Status: ALL SOLD



Barang terakhir yang aku nak let go untuk hari ni ialah
GYRO BOWL
Ni gambar dari internet. Maleh nak pergi amik gambo...
PRICE: RM17 excluding postage.

Sebab ape nak let go?
Sebab aku ada beli 2 biji.
Sebiji udah le..

Status:
Reserved-pending payment



Sape nak silalah emel saya yer... sakura_anna AT hotmail DOT com.

Masehhh

Salam...



alhamdulIllah...

0 comments: