Monday, November 7, 2011

Kat kampung

bismillah...

I'm bored. Razin tengah tido dalam buaian. Agak bosan juga tak dapat online di lappy ni tapi nak wat camne. No service yang kuar kat Celcom berukband aku! ;(

Aku tengah risau pun ada ni. Carseats tak dapat lagi. Aku riso courier datang time umah takde orang ni.. camne eh? adeiii..

Ishh susahla update dengan phone. Tak best.


Salam aidil adha.

2 comments:

Pocket said...

menaip guna qwerty keyboard kat henpon kira besh lagi dari nak kena tekan button 2 tiga kali kalau nak dptkan urup 'C'

anyway celcom berukbend tu tak besh sangat ker?

Ryehanna said...

haa nasibaik la keypad qwerty...

Celcom bb ok je seblum ni tp i dunno y since beberaapa bulan dah xde line intenet kat kampungku (beruas) huhu