Tuesday, February 14, 2012

BILIK UNTUK DISEWA KEMASUKAN MARCH 2012

bismIllah...



URGENT!
Bilik untuk disewa di kawasan Teluk Muroh, Lumut, Daerah Manjung, Perak.
Dekat dengan Marina Island, Lumut, Manjung, Sitiawan dan sebagainya.
Rumah double storey, FULLY FURNISH dan ada 3 bilik untuk disewa untuk WANITA BUJANG shj.
RM200 seorang termasuk bil api+air.
Deposit sebulan RM200, dan boleh claim utk bulan terakhir (bila dah tak nak sewa dah). Terms and conditions applied.
Bilik adalah lengkap dengan almari baju untuk setiap penghuni dan katil bujang (bukan double decker ye)
Lain2 kelebihan:
- Peti sejuk Panasonic 2 pintu
- Mesin basuh fully automatic Samsung
- TV
- Tempat sidai baju
- Iron board dan iron (xyah susah2 nak bawak lagi)
- Jug kettle, dapur, pinggan-mangkuk
- Sofa dan meja makan
- Porch boleh parking 2 bijik kereta sedan/suv
- Pintu, sliding door dan tingkap di tingkat atas n bwh semuanya sudah berGRILL.
- Bahagian belakang rumah ditambah awning dan grill dijadikan tempat letak mesin basuh dan area sidai baju
Link di Mudah.my http://www.mudah.my/Double+storey+house+Teluk+Muroh-13516970.htm
Rumah double storey.
Ni gambar lama. Sekarang semua dah bergrill atas bawah and kete tu pun dah tukar lain :p



Dapur.
Gambar masa kitchen cabinet baru siap.


2 bilik untuk di sewa di tingkat atas berkongsi bilik air.



Bilik di tingkat atas


JIKA BERMINAT, SILA HUBUNGI SAYA UNTUK VIEWING:
raihana@mamapanda.com

TERIMA KASIH!



alhamdulIllah...

0 comments: