Thursday, June 21, 2012

Nomad

bismIllah...


Selasa hari tu, gerak ke KL from Pasir Gudang, Johor. Malam baru sampai.

Kitorang stay kat Corus Hotel. Dok sini 2 malam.

Semalam lepas meeting kat Mindef, kitorang jenjalan KLCC. Bawak Razin pergi Aquaria. Best!

Arini dah nak kena check out tengah hari kang. Subuh tadi Razin asyik meragam jer... jom la blah cecepat.

Maka, lepas check out kang aku nak ke Wangsa Maju amik stok barang. Bagus datang KL ni... takyah la supplier nak pos-pos barang. Aku pun suka hati cos jimat duit pos. hehe...

Ade 2 benda bab bisnes nak disetelkan. Satu, ke Wangsa Maju. Satu lagi barang nak dihantar pada aku before aku check out arini.

Lepas check out Corus, kitorang nak ke Klang plak. Hubby ade hal di Port Klang. Kitorang dok hotel Crown Princess kot.

See?

Berjalan je kerjanya...

So memang betul la decision aku berenti keje dulu.

Leh ikut je mana hubby pergi. Ahaks.

Daaaa...
Written By Ryehana
alhamdulIllah...

1 comments:

Aujinz said...

boleh berjalan ikut hubby tue yang best tue...