Monday, June 11, 2012

Of many things!

bismIllah...


Eh first sekali nape lah blogger ni buat default font aku Times New Roman? Aku tak suka... aku nak Trebuchet jugak!

2ndly, tau tak aku sekarang sedang menangguh untuk packing baju-baju? Esok nak balik Pahang ni! Adehhh fail sungguh la kalau nak packing... Malas!

3rdly, aku baru pas celebrate our 2nd anniversary last June 5th. Hehehe... Memang honeymoon sekejap cos Razin kena kidnap balik Beruas last week... 3 hari takde Razin macam orang gila dah aku... bapak bosan time laki aku pegi kursus. huh!

So malam Jumaat lepas (7th Jun) terus balik Beruas walaupun hubby plan nak balik Beruas lepas solat Jumaat esoknye. Perghh memang takleh la. Aku nak balik malam tu jugak. Rindu gile-gile punye...

Memula ingatkan nak balik Pahang dah last Friday, sekali hubby kata baru dapat tau Isnin kena attend meeting dengan boss plak. Adehhh... rosak la plan... kengkonon nak balik Pahang weekend ni.. then hari Isnin nak jenjalan ke Melaka ke 2 malam before balik Johor.

Sebab tu aku blog sebelum ni, TAK PAYAH PLAN! 

Susah cos kerja askar ni memang unpredictable.

Nasib baik selaku seorang isteri yang tidak mempunyai majikan (dan KWSP mahupun bonus setiap tahun), aku ikut jela mana laki aku pergi.

Aku ni kejap-kejap kat Johor... kejap-kejap kat Lumut, pehtu Beruas (kalau cari backup untuk orang jaga Razin haha) and sometimes balik kampung suami kat Pahang...


Merata jer merayap.


Takpela... nasib baik Razin dah biase travel. Seorang baby yang tak banyak ragam sangat. Ok la...


Mmmm macam lagi banyak citer nak tulis tapi aku nak check emel and packing baju la jap lagi.


Benti jap.


Esok-esok sambung.


Bye.
Written By Ryehana
alhamdulIllah...

0 comments: