Monday, October 26, 2015

Daughter

Bismillah...


Hi, perkenalkan ni anak aku yang keempat. Huurun Aina Bashasha. Kitorang panggil Huurun (maksudnya Bidadari)

Dah jadi anak aku dah cos minum susu aku. Dalam tak banyak masa nak mengepam tu dapat gak aku bagi Yong susu ebm dalam 20 packs last week. Abis dah Huurun minum.. Dah lebih 5x kenyang dah... So rasmi lah jadi anak aku (susuan)



She's a darling.

Baru masuk 6 bulan.

Tahun ni Raiq ramai gile geng...

Ade Huurun, ade Umar (anak ijah), ada Adam (anak Didi), anak Abg Ijone pn ade.. Tak ingat nama. 

Belah laki aku lak, ade baby baru lahir hari ni... Anak Busu, boy. Tak tau nama apa.

Ehh update: dah tau nama anak Busu... Nuh namanya. Just that 3 alphabets. Hahaha ni kan nama yg aku nak bg Raul dulu... Tp laki aku ltk nama lain. Kalau tak, nama Raul adalah Noah. Hehehehe



Mmm bestnya jadi budak2...



Alhamdulillah...




0 comments: