Saturday, October 31, 2015

Rumah sewa di Manjung untuk November 2015

bismIllahirrahmanirrahim...

**Sticky post** (scroll down for new blog posts)


Open again. Cos current renters dah nak kuar hujung bulan Oktober ni.

Untuk sesiapa berminat nak sewa rumah, kami nak sewakan Rumah Manjung:

Sesapa cari rumah sewa?

Kemasukan November 2015

Rumah Semi-D 1 1/2 tingkat, 4 bedrooms, 2 bathrooms. 

Fully furnished + aircond in every bedrooms.

Sewa: RM1800 sebulan (firm)

Whatsapp/call 0125280858 (Ana) or 0129617875 (Tapa)

- xkisah orang tempatan or foreigner (asalkan bukan PATI hehehe)


English version:

Looking for a house to rent in Seri Manjung, Perak?
We have a fully furnished Semi Detached house in Fasa 1D2, Seri Manjung for rent.
4 bedrooms, airconditioned.
2 bathrooms.

Monthly rental: RM1800

Whatsapp 0125280858 or 0129617875 if you're interested.

Open to everyone - foreigners/locals/students/practical students.

Current renters are 4 employees of Sapura Kenchana (not far from Kg Acheh & Lumut Port).



Kawasan rumah luas. Boleh click label "Our house" kat blog ni untuk pic and video (a ah video pun ada)... tapi gambor lama. Gambo baru takde cos tak amik lagi. Yang penting cat dah bertukar ok sikit. No more colorful macam taska hahaha.

By the way, just a helping tool to those yang mencari rumah sewa di Manjung, boleh join facebook group berikut:



As you can see, group Komuniti I Love Manjung lagi ramai members. So boleh la join group ni ya.

Ni group kedua actually... Group yang 1st wujud adalah group I Love Manjung.

Tapi kemudiannya a bunch of people created the new group "Komuniti I Love Manjung" yang merupakan Persatuan berdaftar. Siap ade akaun bank atas nama Komuniti I Love Manjung. Which is good actually, sebab diorang tapis iklan kat group. Yang tak berdaftar takleh iklan berniaga kecuali barang2 preloved, sewa rumah/bilik etc...

Aku personally suke group baru (KILM) ni cos kalau nak post ape-ape, diorang tak tapis. Takdela 'pending approval' dari admin (macam group I Love Manjung - last time i checked)

ok tu je nak kabor.


Sekian.


Status:

ON RENT from Nov-Dec 2015.

If you wish to rent from Jan 2016 onwards, do contact us.



Written By Ryehana
alhamdulillah...

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)