Wednesday, October 7, 2015

Word

Bismillah...



That sums up what I do for living. My work. I love it. 

Anyway...

It's 2 am.

Couldn't sleep cos tertidur petang tadi. Know what? Nasib baik laki aku balik kerja dia kejut aku. Dalam pukul 5.40 petang camtu. Aku and Razin sedap tido... Aku tertido sambil bace buku kot (around 4)

Bila check hp, ade whatsapp dari babysitter yang gitau "akak, susu Raiq tinggal sebotol".

That's a cue for me to get ready to pick Raiq up from babysitter. And that whatsapp was an hour ago. 

Nasib baik masa aku sempat amik Raiq before dia ngamuk... Dia sempat abiskan last bottle and elok aku datang amik.

Fuhh.. Selalunye aku pickup pukul 5 camtu.. Tadi almost 6pm. 

Leceh gak bekalkan susu ebm ni. Tak larat nak mengepam. Aku sekarang memang kais arini utk esok baby minum. Kalau arini tak pam, takdela susu untuk esok. Huhu

So takleh nak tinggal baby kalau nak pergi memana. Where ever i go, baby goes....

Arghh kena tido. Esok Razin sekolah after 2 hari cuti jerebu.

Esok jugak ade org nak datang pasang cctv kat rumahku lepas pukul 10 pagi. Kena mandikan Raiq awal sikit la nampaknya.. Slalu mandi pukul 9-9.30... Pastu hantar babysitter... 

Raul takde kat Lumut.. Sejak last week dia dok Beruas. Aku nak bawak balik Ahad lepas Kak Lin kata takyah le... (Ahad lepas kenduri Dayah anak Pak Ngah btw)

Sian kat Raul. Asyik berjauhan dgn Mak je. 

Takpe... Dah ada maid nanti, we'll be together always! Takde dah mak hantar or bagi Opah/Mak Yang amik Raul lagi...


Toodles! Night.




Alhamdulillah...

0 comments: