Friday, July 23, 2010

2 movie tickets giveaway!

bismIllah...

*Sticky entry*

Salam dear readers,

Hari ni entah ape angin happy aku tiba, aku rasa macam nak bagi 2 tiket free untuk tengok wayang kepada seseorang... Sorang pemenang yang akan dapat 2 tiket.

Syarat-syarat kelayakan adalah:

1- Mesti ada twitter. Ini adalah kemestian cos I want you to follow my twitter!(giler kejiss) And anda juga kena tweet tentang giveaway ni di twitter kepada follower2 anda.

Takde twitter?? Sila sign up di sini.


2- Mesti ada blog. Blog personal lebih diutamakan. Sebab you all leh buat entry tentang giveaway ni kalau nak...TAK WAJIB pun. tapi sebab aku nak bagi kat orang yang ada twitter account DAN ada blog. dari blog, kita leh kenal orang kan... marilah sama-sama menambahkan kawan. hehehe...


What do you have to do??

1- Just tweet about this giveaway to your followers! Sertakan link entry ni sekali yer. And of course. don't forget to mention me!! (@ryehanna)

Tak kisah la nak tweet berapa kali pun... hehehe

2- You could also write an entry about it. And macam biasala, sila backlink ke entry ni. Tapi ini tak wajib. Nak buat boleh, tak buat pun takpe. No hal... Cuma ada kelebihan la kan... ;)

3- Be creative! Your tweet is judged from this!


The prizes:

2 movie tickets at GSC cinemas to be won! GSC je tau...

Aku akan beli secara e-payment and forward email yang aku terima dari GSC kepada pemenang.

Movie ape??

Ape-ape jer yang available as per request by the winner. Takpe, bab ni nanti kita keep in touch la. Sebab tu kena ada twitter dan AKTIF. Senang nak tau movie ape, seat macam mana etc. :D

Actually, maybe boleh jer untuk movie di cinema selain GSC. Asalkan tiket wayang leh aku beli secara online.

Depends.


Disclaimer:
- The tickets won cannot be sold to other people.
- Tickets won are only for normal seats or 3D movies. Not Gold Class seats yer... (aku pun tak pernah dok Gold Class yer). And of course, bukan juga Premiere Class.
- Request untuk twinseat ONLY if you're married. wakakakaka...

Did I type 3D?? oh yes... Movie 3D pun leh kalau nak request.


Dan last sekali,

Pemenang akan diberitahu melalui twitter ataupun entry di blogku. So do follow my twitter! or follow my blog? (dush kena tumbuk dengan anti-'follow me back' bloggers. kehkehkeh)


DATELINE: 24th JULY 2010, 9AM.

which is less than 2 weeks from now.


The winner will be announce on the coming Monday.


I'm thinking of having this contest again next month.

What do you think, folks?

Should I make it a monthly thingy?

or... maybe not.

I wonder.

Takpe.. tengok sambutan camne dulu...


Kaki wayang tegar,

alhamdulIllah...

16 comments:

eNaSaN said...

menarIk & tertarIk....



dh lamer x ngK wayaNg...huhuhu...

senorita says.... said...

salam....
wooooo!!! best²...

Mr PenyuBiru said...

menarik gak ni.nak tiru aa idea contest ko ni.hehe

Ryehanna said...

To Enasan: Heheh... thanks for joining!

To Senorita: Glad you thought so.. :D

To Penyubiru: dilarang meniru!! cehhh

deena awanis said...

menarik!!boleh diteruskan tiap2 bulan..tapi buang ler syarat twitter tu..aku malas nak bertwitter..hihihi..x pun wat syarat salah satu..lalalalla

Ryehanna said...

Takdek2..

kena ade twitter jugak!

:P

Nurulhuda|Adlie said...

ok i tak eligible cos i dont have twitter, hehe.. :)

Ryehanna said...

buat la twitter, huda!!
:P

Ct_hAjAr said...

suke sangat tengok rakan blogger buat kontest..ade tips x?

Ryehanna said...

tips? err... ni pun first time buat contest!!

hehe.. sbbnye nk bg ramai kawan2 ade akaun twitter.. :P

Cik Nass said...

Kejam ar ko nye syarat2..ekeekek~ aku polow twit ko tanpa syarat k? ekeekeekeke..~ salam perkenalan...~

diadiriku said...

mcm nak promote twitter je...haha

Ryehanna said...

To Cik Nass: Kejam ke?? ala.. just tweet and folo je... hehehe... saje suke2...

To Diadiriku: Actually, nak bagi ramai kawan ada twitter... or berkenalan dgn kwn2 twitter baru.. :D

apiih said...

GSC jauh ler dr kite..huhu

Jen Archer said...

Hi, hope it's OK to contact you with this comment. We'd like to offer you to be included on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Jen

yashygsempoi said...

hak3 aku dah menggembar-gemburkan contest ni.. :P