Sunday, July 25, 2010

You've got mail[s]!!

bismIllah...


Yesterday, I received a parcel at my KL office. Since I wasn't working in KL these last few days, my friend brought the parcel home.

Ermm.. dari orang Melaka...





Haha..
Thanks, Chokilala!!

Aku ingatkan tak dapat dah benda alah ni...
Punyerla lama aku tunggu... rupanya baru kelmarin dia pos!
Bertuah punye budak!

Heee... aku suke!
And bila mms kat suami pun, dia balas, "Haha.. cute!"

Masehhhhh...

:D

Oh... kelmarin aku dah dapat tau yang buku Dan Brown yang aku pre-order kat MPHonline dah sampai Beruas.

Kelmarin juga barang-barang yang aku order dari Strawberrynet.com dah tiba... (aku order cos terpengaruh dengan entry Puan Chika di entry ini. hehe... terus order!)

Tapi ok la... Aku order pada 16hb Julai dan 22hb Julai barang dah sampai depan rumah.

Aku testing-testing je beli barang online... tu yang guna permanent address. Pasni leh la guna alamat ofis. hehehe....


Buku Dan Brown dah terkeluar dari bungkusan cos Mamito bace.




Stuff dari Strawberrynet ni Mamito tak buka lagi.

Well... kena tunggu Jumaat nanti la baru dapat benda-benda ni.
Jangan encik suami lupa ambil di Beruas sudah!

Salam

p/s: Sorry for the poor quality of the pictures. Adik aku mms dari kampung... Henpon dia memang dah lame...

4 comments:

chokilala said...

hehe. sorry sangat lambat hantar. bukan sengaja, tapi memang aku takut la nak keluar sembarangan waktu kerja. aku baru start praktikal awal bulan ni, so xleh la nak keluar selalu & sesuka hati je. lunchtime pukul 1-2, balik 530, post office dah tutup. ni dah minggu ke-3 baru berani nak mengular sikit, lagipun boss takde. kiki. hope ko & mr cc suka. hehehe. doa2kan aku & fashar plak. wakakaka

Ryehanna said...

yer... aku dan mr cc suke...

aku jgk doakan jodoh ko n encik f berpanjangan. leh la aku bagi hadiah kahwin pulak. hehehe

deena awanis said...

aku pulak dah terpengaruh bila tengok strawberrynet tu..

Ryehanna said...

hahaha... dah order ke? :P