Sunday, July 18, 2010

Gembira

bismIllah...

Pakai purple lense baru beli dari blog ini.


Hepi!!!

Mr CC datang KL...
Walaupun dia tak plan nak datang, but since he's worried about me yang demam and selsema tak baik-baik, so dia datang...

Hepi la aku walaupun kejap je... apatah lagi semalam aku kerja dari pagi sampai dah nak maghrib.

Hari ni kitorang pergi melawat Kak Lang di Kajang... cos aku tak pernah lagi pergi umah baru dia di Villa Heights kajang tu... well, sesat gak la cos tak tau umah. heheh...

Tapi bukan tentang tu yang aku nak citer. Aku nak citer tentang betapa gembiranya hatiku bertemu suami tersayang... Hepi la cos next weekend dia tak dapat datang cos berlayar... hujung bulan lak baru jumpa... Popeye the sailorman la katakan... tapi dia bukan sailor actually, dia engineer... dah kerjanya merepair kapal, kenala ikut ke mana kapal bergerak. huhu

Ahhh... Layan gambar jela k...

Makin chubby laki aku ni...



Gambar bermanja bersama suami.
Wakakaka...
Blur la plak.


Gedik kan?
rase nak tampar sedas kan?


Lagi gambar gedik.
HAHA!

Okeh... cukup-cukup la tu. Macam aku sorang je ade laki plak kan... :P
Tapi kasi can ah... bukan selalu jumpa weh...

Orang dah kahwin, ade la teman tidur... teman nak gosok-gosokkan belakang time batuk... teman nak kejutkan tidur subuh-subuh bla bla bla...

Kami ni takde... kahwin dah sebulan lebih tapi masa bersama leh kira dengan jari je... bukan setiap weekend boleh jumpa... sian kan?

T___T

Masa sangat mencemburui kita...

Lepas hantar aku balik Maluri petang tadi, Mr CC terus gerak balik Lumut.

Haih... ape boleh buat...

'SEDIA BERKORBAN'


p/s: See you next 30th July, sayang!
Lambatnye masa berlalu... huhu


alhamdulIllah...

9 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

aku suka la ko gedik ngan laki ko, haha, sangat syahdu! like!

deena awanis said...

alaa tiannye orang jauh ngan hubby nih..sabar yer..x lama lagi kan dah nak pindah..makin mendekat laa pasneh..=)

nads said...

wah...syiokk dapat melepaskan rindu...
akak dah merasa ngan abg shukor dulu...sangat syahdu syahdan tiap kali nak berpisah wooo...huhuks...
tp, xpe...pasni dah dekat selalu kan..mesti lagi syiokkkk...!!!

Tyra said...

the pictures... i like... happy je. :)

ada sorg ofismate, hubby pun jauh jgk. kesian dia sbb pregnen dan kdg2 dia bngun pagi, sakit belakang xde org gosok2.

lpas ni dh bersatu di perak shud b ok la kan? happy 4 u... :)

yonna said...

tak kisah asalkan dah halal. hahha. nak bubuh gambar kiss2 pipi sikit2 pun takpa LOL.

we baru dpt tau kau nnt keje kat Ipoh utk new branch! congrats babeee! thats what u've been waiting for kan? Allah dengar doa-doa umatnya :) hihi.

apiih said...

ewww..gewwdiknyer..ahaks.. ;p

Rashid said...

salam

hehe.. senyum saya. Banyakkan sabar.. sabar itukan separuh daripada iman. Ujian ..

Jumpa sekali sekala oooo indahnya hidup..

yashygsempoi said...

eh eh jeles nya!
nak kawin gak! nak ada laki..
tapi bila fahrin nak dtg minang aku??? bhak3 :P

::alwaniamalini:: said...

huuu..saye pon sedang menghadapi bnda sama macam awak. cuma blom kawen lagi ehehe.. sedia berkorban~ :)