Friday, July 9, 2010

Akhirnya boleh cashout earning Churpchurp

bismIllah...


Setelah sekian lama (lame gilerrrrr oke...), barulah earning nuffnang churpchurp aku boleh di'cashout'.

Akhirnya!!!!


Untuk pengetahuan semua, aku mendaftar di churpchurp pada tahun lepas... Selepas keluarnya entry tentang churpchurp di Chokilala.com... So, dalam bulan 9 tahun lepas la kot.

Baru bulan Julai 2010 ni cukup seratus. Dah sampai seratus baru leh cashout. Bukan cam Nuffnang yang minimumnya RM50. Jenuh jugak la nak menunggu kan cos followers twitter aku takdelah mencecah riban2...

For more info, leh la usya entry Cik Choki di sini.

So apa lagi, marilah bertwitter!

Please follow me... at http://twitter.com/ryehanna

Hehe..



p/s: Nak tekan cashout ke xnak?



alhamdulIllah...

6 comments:

yashygsempoi said...

yey!! aku lambar lagi ada lagi 30 lebih..tapi aku baru jugak la cupcup nie.. start bln2 ke 3 tah aku x ngt.. kene cek balik huk3

Ryehanna said...

Aku pn xberapa ingt bile dftr churpchurp.. tp rasenya thn lps. bapak lame siot. wakakaka..

bermisai menunggu!

eNaSaN said...

dh follow kamoo kat twitter...lalallala



besh jer...

apiih said...

tahniah..rezeki tuh...hehehe

apiih said...

tahniah..rezeki tuh...hehehe

suhaisweet said...

Visiting here friend, cool blog n n3..nice..Very special brought for u.. Check it out!