Friday, September 16, 2011

Teh

bismIllah...


Since dah kahwin, baru lah aku tau yang aku ni tea-person.

Hmm... I'm a tea person?

Yela kot.

Kalau minuman panas, aku prefer teh o. Actually milo, and nescafe pun aku suka... tapi aku prefer buat air teh lagi... hehehe

Yang buat aku perasan pun cos hubby tak suka teh sangat. He prefers coffee/nescafe...

Kalau aku buat teh, aku jerla yang minum.

Aku suka teh panas. Yang suam-suam suku dah tak berapa best. Aku selalu bengang kalau order teh o panas kat kedai tapi dapat yang suam/tak berapa panas. Yeah, gimme the hot boiling tea. Aku memang suka yang panas-panas. Biar dia sejuk sendiri... takyah la nak tambah air sejuk supaya dia suam. :(

Tapi aku takde feveret tea.

ermmm wait a minute. Maybe I do. Aku suke teh perisa lemon dari Cameron. Jenama Cameron Valley ke ape entah. Sukeeee yang tu. hehe

Okeh.

Nak melayan Razin yang asyik meragam sejak semalam. Tak tau ape dia nak. Letih wooo sebab arini PH tapi kerja jugak. Balik umah anak asyik nangis nangis nangis. Nak berdukung je. Jenuh le...

DUgaaan...


Razin's favorite drink?

MILK of course.

Bye

2 comments:

PakMail said...

Kebanyakan orang lelaki memang suka minum kopi atau nescafe. Begitu juga saya.

coffee addicted.

Ryehanna said...

Hmmm yer kot?

agak ssh nk jmpa lelaki yg suka teh. hehe