Wednesday, March 21, 2012

Drooling on these...

bismIllah...


Tau tak aku sebenarnye tergedik-gedik nak 2nd carrier? Sebab satu nak pakai kat umah, satu lagi nak bawak jenjalan. ngeh ngeh... Tapi sebab bajet belum ada, aku berangan jela dulu...


Sebenarnya aku nak Ergo Organic dari siri Petunia Pickle Bottom ni.
Dan ini design yang aku berkenan. Namanya 'Evening in Innsbruck'.
Warna ni daddy-friendly too... So takdela hubby berat hati nak pakai kalau munge-munge banyak sangat. hihi...
Tapi retail price RM689!
>__<



Pastu kan, tetiba dapat tau ade new design untuk siri Petunia Pickle Bottom yang hanya akan available in May 2012..
Nama print baru ni ialah 'Frolicking in Fez'

Amacam??
Cun tak Frolicking in Fez ni?

Kalau bagi aku, memang cun giler ah.
Cantik banget!!
uhuhuhu...
Retail sama ar macam Petunia yang len, RM689.
*die laaa*


Then, nak jugak beli something for Razin.
Aku sebenarnya cari birthday gift for Razin.

Yer, tak beli ape pun kat Razin masa birthday dia...

So, I'm thinking of Trunki.


Yang design Bumblee Bee (Limited Edition) ni comel kan??

Well, kalau ade yang berminat nak order these things I love, just wanna share that Mama Panda Store is having a pre-order on these brands above.

Yang Petunia Pickle Bottom tu you can get it at RM620 with free postage.
And for Trunki above (Bumble Bee) you can get it at RM219.

Tapi bulan 5 baru barang-barang ni sampai insya Allah... sebab tunggu new prints tu available... =p

Ergobaby ni memang famous sebab ergonomic and mudah dipakai.
Even Hollywood celebrities pun pakai Ergo. hehe...

Orlando Bloom tu memang avid babywearing daddy.
Banyak gambar dia dukung anak dalam Ergo.
So hot! :D


p/s: Beware of counterfeits Ergo. The last time I check, buckles yang ade tulis Stealth etc tu pun boleh ditiru... siap tulis 'Made in India' padahal 'Made in China'. Sabo jela... tapi bab serial number yang kantoi.



alhamdulIllah...

0 comments: