Wednesday, March 7, 2012

Moving out!

bismIllah...

Pic from here.


Nak gerak untuk pindah ke Johor nyer esok... bukan hari ni...

Hari ni dah pack-pack barang masuk kotak untuk dihantar ke rumah staff Hubby. Transit umah staff dia dulu sebab hari Jumaat or weekend nanti baru barang-barang masuk lori navy.

Mulanya kan plan nak post je kotak2 barang bizz aku kan? Tapi kebetulan ade lori navy nak angkut barang untuk kapal from Lumut to Johor this weekend/Friday. Maka, tumpang la sikit barang kitorang mana yang tak muat kereta. Alhamdulillah dapat jimat. :p


Actually rumah sewa yang bakal kami duduki ni tak masuk air lagi. Jumaat ni insya Allah baru masuk. So esok kami gerak ke Johor terus pergi umah abang iparku di Kulai dulu la... Dok situ jap sementara nak tunggu air masuk. Aku tak tau umah tu camana rupanya. Hubby takde amik gambar pun. Haihhh nervous lak ai..

Yang aku tau rumah tu rumah kos rendah. 2 tingkat. Bilik2 semua di tingkat atas. Susah le aku nak buat kerja. Bersepah la kat bawah ngan barang2 berniaga. Tak koser ehh nak bawak naik atas... hmmmm...

Petang kang nak balik Beruas untuk celebrate birthday Razin. PRE-CELEBRATION kaedahnye... belasah la janji ada kan Ajin kan...

As much as I hate moving to Johor (sebab dah biase dok Lumut kan...) but I do feel a bit excited too... Looking forward for our new home in Johor... tengokla camne kan...

Till then...

Nak sambung pack lagi sikit2.

Salam...


alhamdulIllah...

0 comments: