Sunday, March 4, 2012

Lelong! Nak pindah rumah!

bismIllah...


***Reminder: Payment must be made latest by 7th March 2012 before 12pm kalau nak terima barang cepat. Kalau tak, lambat le baru dapat post cos busy pindah-pindah barang.




Clarks shoes for boys.
Size UK 4.
Excellent used condition.
Like new sebab simpan sampai lupa nak pakai...
Bila nak bagi baby pakai, dah tak muat.



Very clean.
Just like new sebab memang tak pernah jejak tanah pun.

Letting go at:
RM70 with poslaju
(SOLD)





Munchkin's Fresh Fruit Feeder

Brand new in package.

Digunakan untuk bagi baby makan buah dan elakkan dari tercekik.

RM22 each.

Please add RM6 for Poslaju.

Nak jimat, silalah combine order (ajak kawan2 order sekali) kongsi satu alamat. Untuk 5 pieces of feeder, the Poslaju is still RM6.

Ade banyak gak available. Sapa bayar dulu, dia dapat.





Gyro Bowl.
RM15 only.
Sila tambah RM6 untuk poslaju.
Only 1 unit available.


Munchkin: SpongeBob SquarePants 9oz Insulated Straw Cup

Tinggal satu je macam dalam gambar.
Kat belakang ade gambar Patrick.
Normal price: RM48.90

Nak let go RM35 je! (xcampur poslaju)

RESERVED



Munchkin: 10oz Mighty Grip Straw Bottle

Sebenarnya nak beli kat Razin, tapi Razin belum pandai lagi minum guna straw.
So let go dulu la...

Price: RM28 tak campur poslaju (RP RM39.90)

SOLD




QQbaby printed cloth diapers (NEW)

RM20 each tak campur pos.

SOLD



Preloved Fuzzibunz cloth diapers
RM45 tak campur pos.
Excellent used condition.
Takde stain, takde koyak, semuanya ok je.
Banyak sangat cd. Let go le sikit.
Beli aritu rege RM69.90



Preloved Flip with 3 stay dry inserts
Harga masa beli dalam RM85-90. Lupe dah.
Nak let go RM60 tak campur pos.

Semuanya excellent used condition.
Takde stain, takde koyak or wear. Insert pun masih gebu.
Nak let go sebab tak pakai sangat and prefer pocket cds.

SOLD



Munchkin's Food Grinder.
Ade satu je nak let go.
RM49 tak campur pos (RP RM69.90)

Tak guna bateri or tenaga letrik.
Manual je...

SOLD



Botol Tommee Tippee Tip it up Sportster.
Ni takde straw yer.. just spout yang soft sahaja.
Tinggal satu warna purple.

Yang ni retail RM32.90

Nak let go RM20 je! Lame dah dok simpan benda ni... meh la beli. Murah gile dah... tapi xcampur pos lagi la. hehe

SOLD

COMBINE YOUR PURCHASE untuk jimat POSLAJU.
Sape yang beli above RM100 akan dapat free gift worth >RM25

Nak cepat respon, sms 012 528 0858 sebab I dont have BB now... Susah nak check emel.
Sms jela...

Thanks!


p/s: Please take a look at Mama Panda website cos ade restock barang Tommee Tippee... Kalau nak combine order, boleh je... digalakkan korang share postage ngan kawan-kawan kat ofis. ehehehe...



alhamdulIllah...

2 comments:

deena awanis said...

kalau flip tu button, konfem i rembat..i sukaaa sangat flip stay dry inser..very lasting for rafique.=)

Ryehanna said...

ramai ckp cenggitu.. huhu.. kena tgg new mommies rembat cos baby awal2 xtarik velcro :p

ana lak xsesuai la pakai flip. soaker dia tu cpt je lenjun kalau razin pakai. razin is a very heavy wetter.

skrg mmg pakai prefold, pockets with 2 inserts and cd2 yg leh serap byk pee je cam bamboolite n fitted cds