Monday, June 21, 2010

From Cameron Highlands with love

bismIllah...


Captured moments during 8th until 10th of June...


















I'm missing him so much...

Jumaat ni baru dapat jumpa... Sabtu malam dia balik Lumut balik cos Ahad duty. Aku pun keje Ahad. Haihhh...

Pasni pergi Bukit Tinggi plak eh... Aku memang suke tanah tinggi ni.. cuti-cuti Malaysia sudey. heheh.. aritu memang plan nak pergi Bukit Tinggi mulanya tapi cancel sebab jauh sangat... Yela, bukannye aku leh ikut Mr CC balik Pahang lepas tu (kena ikut adat jugakla... dah orang tak sambut lagi, takkan aku nak pergi).

Tapi okey gak pergi Cameron... Aku suke bunga-bunga di sana! heheh... Lagipun nak beromantika sesuai la cos bunga ros kegemaran aku murah je... jimat duit Mr CC. :P

Btw, gambar sunflower bawah ni is my current wallpaper! Sangat ceria kan?

Mulanya nak beli pokok bunga... tapi bila fikir-fikir balik, sape nak jaga kalau Mr CC berlayar? Terus kensel. :P

That's all for now. Ciao!

p/s: Kalau ade yg meluat bace entry mushy2 dari aku ni... well... sori le.. saye mmg tgh mood pengantin baru lagi... hehehe... :P



alhamdulIllah...

12 comments:

Syarinie Amran said...

comelnya pn.ryehannazz :)
muka xmacam da kawen pon
hik2

Ryehanna said...

comel la sgt! hahaha...

masehhhh... :P

yanie said...

xpuas. nak lagi boleh? hahaha...

nak dapat tempias pengantin baru ni. lol

Pepejal said...

huhu.. bestnya.. gi tempat sejuk.. mencabar nak mandi.. tapi nampak lebih seronok masa kat pulau..tengok ikan.. huhu

illianiAriffin said...

comel la..tak sangka dah kawen..tahniah2!!!

ur silent reader.... said...

comelnya... tetiba rasa nk kawen. hahaha... tp calon la plak xde. :D. but sis, seriously... u look sooooo....cute!

Ryehanna said...

To Yanie: Nak lagi?? tgg 2nd honeymoon.. ahak ahak... ala, kalo xde keje, ade la update lg... :P

To Pepejal: erk. Pulau? Ikan? Ni kes xbace entry ke ni? entry ni di Cameron Highland la.. mane de pulau atau ikan?

To IllianeAriffin: Thanks.. eh, knp lak xmcm dh kahwin? hehehe

To Silent Reader: Kahwin jgn xkahwin.. ala, cepat atau lmbt je.. insya Allah.. dh tiba masa nanti ada la someone who will come along and be your partner in this life... :D

yonna said...

makin berseri2 kau weh! eiii sweet sgttt korang 2!

encik luth said...

sweet... nice..
cantik cameron.. saya mesti pilih! nanti aku nak jejak gak sana.

aku suka hot choc, bunga & kebahagiaan korang. hehe
rasa nak kawen cepat2 plak.

no. plate kete comel,
Where is The Lovvee (WTL) :P

Mr PenyuBiru said...

amboi..mentang² tgh honeymoon, seme tempat sejuk ko nak pergi ek. ada cam bunting pelamin ni.hehe..

btw,semoga seme yg dirancang berjalan dgn lancar.

Amirez said...

hye pn. ana :)
baru je tau awk dh kawen.
congrates. semoga bahagia sokmo hendaknya

Rjuna said...

bunga atas katil tu hotel yg buat ke korang yg buat sendiri? (dgn nada jeles) haha