Saturday, April 14, 2012

Wajah baru!


bismIllah...


Oh my! I love this new layout/theme/template (whatever you call it)! More feminine and definitely more me.

Simple, yet sweet. Wah puji blog sendiri tak tahan tu! hahahaha...

Many thanks to Pn Beba yang cantik manis cos meng'make over'kan blog ku ini. Sape rasa-rasa nak buat blog make over tu silalah pm dia yer... Affordable, don't worry ;)

I'm already back in Beruas, Perak.

It was such a long journey yesterday. Jem macam hape kat area berdekatan Putrajaya and PJ. Stress haku dok dalam kereta...

Sebut tentang kereta, mampat gile dengan barang-barang aku. Yelah, nak dok sini sampai bulan 5... baik aku hangkut semua barang-barang niaga. Takkan nak tinggal... kang orang nak beli dah takde kan susah... hehehe...

 Ni gambo malam Selasa lepas kalo xsilap... balik dari makan seafood.

Imagine the back of the car full of boxes etc? hehehe...


Ermm... teringat bulan 8 ni nak kena renew roadtax, insurance and tukar tayar.
Matik. Dear hubs, simpan duit yer...



That's all for now. Esok insya Allah nak pergi bawak Razin jalan-jalan ke Zoo Tepen kot. hihihi...

Salam...




Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

rAtu saLju™ said...

aku jeles ngn template ko nie..hhuhu

Ryehanna said...

hehehe sila jeles.

Comel kan?

hik hik

:p