Saturday, April 21, 2012

Razin's second stroller

bismIllah...



Entry sebelum ni aku ade mention that I'm going to buy second stroller for Razin, right? Leh refer SINI. Dah lama beli tapi lupa nak update kat blog. hehehe...


So here it is,


Razin's second stroller: 
Quicksmart Easy Fold Stroller




This is how it looks like when folded.


Pro: 
- Senang nak buka
- Compact! (my most important factor)


Cons:
- Nak fold still kena guna 2 tangan, amik masa gak la kalau mula-mula pakai
- Takdela ringan sangat... tapi ok la...



 Sebenarnya aku jatuh cinta dengan stroller ni lepas tengok video di bawah masa usya-usya Youtube. hehe

 


Cool eh?


Oh well...

Razin sekarang tengah seronok nak berjalan. Tak pandang sangat stroller...
Tapi nasib baik la he still tak marah-marah kalau kena strapped dalam stroller.
=)



p/s: I have another dream stroller that I wish to purchase...
Tapi sebab tak preggy2 lagi rasa bersalah plak nak beli stroller lagi... huaaaaaa....




Written By Ryehana
alhamdulIllah...

2 comments:

ღ cik faye ღ said...

seronok je muker razin dapat stroller baru yek...

Azie said...

Wow.. kenannyer dgn stroller tu. Compact. =) U beli kt ner ek? Puas I cari..huhu.