Tuesday, April 17, 2012

Zoobies!

bismIllah...


I've always wanted a Zoobies of my own. Tapi cam dah tua la plak nak main benda alah ni kan... mengarut je haha... So when I have Razin, of course la I'm going to buy one for him!

Zoobies ni cute giler okeh... and aku paling suka part selimut lembut yang leh sorok dalam badan dia tu. hehehe...

This Flavio The Frog. NEW addition to Zoobies family.
I love the furry texture... Lembut sangat-sangat!
Memang dapat lihat sendiri this is not like regular plushies... 
Kualiti tinggi, setinggi harganya. huahuahua...



This is how the blanket looks like for REGULAR size Zoobies.
Agak besar for Razin yang berumur 13 bulan.



Lompat si katak lompat...
Lompatlah tinggi-tinggi...
hihihi...



 Tengok la close up view bulu-bulu pada Flavio tu...
Gebu okeh... hins hins hins


Zoobies ni great for traveling. Lagi-lagi kalau lama dalam kereta or flight... sebab selain leh jadi travel buddy, it also provides comfort for your loved ones. Senang la nak selimut-selimut kalau sejuk... buraikan je isi perut dia. hehehe...

Kalau ade sesape berminat nak beli, I'm offering FREE POSLAJU for bloggers/readers of my blog. Dengan syarat, silalah update blog tentang your purchase from Mama Panda Store (letak link to FB page and website). Tu jer... Senang kan?

Ade pilihan lain macam gambar di bawah.

Semua masih ada stok (but selling quite fast jugak le).
Yang elephant and tortoise tu size BABY @ Baby Zoobies.
Smaller than REGULAR size Zoobies.
Sesuai la untuk baby sampai 1 year old camtu...



 
Ni comel sesangat! Hotseller!
Baby Jafaru namanya.
Tinggal seketul je nih...

Price for Baby Zoobies is RM95.



 For REGULAR size Zoobies,
tinggal Jafaru the Giraffe, Kojo the Crocodile, Lencho Lion, Flavio the Frog and Lilly the Ladybug je.

Price for REGULAR Zoobies is RM115.

Drop me an email at raihana AT mamapanda DOT com if you're interested.

Till then... salam...
Written By Ryehana
alhamdulIllah...

4 comments:

kayrul-shah said...

salam kenal...geram tengok zoobies tue..kang bukan belik untuk anak tapi beli untuk mommies..hehehe

Ryehanna said...

haaa tu la psl... ni pn mak dia yg lebih2... :p

♥ balkidz_hunny ♥ said...

alalala, comel! i memang minat nak beli dari dulu lagi. nanti lah nak beli contact u :) suke elephant :)

Ryehanna said...

Hehe... no problem dear