Saturday, April 24, 2010

CUTI approved. Klik untuk tumbesaran berganda

bismIllah...




Semalam apply cuti. Hari ni dah approve. Thanks, boss!!

To Mr CC, nak honeymoon kat mane ni??

Pangkor pun Pangkor la....

**dekat giler... hahahaha


Cuti dari 5hb till 7hb tu dapat free (complimentary).

Kereta pun leh dapat free untuk wedding.
Tak tau lagi nak rembat kereta ape...
^___^


p/s: Annual leave aku tinggal 11 hari jer lagi!!


alhamdulIllah...

9 comments:

Rjuna said...

honeymoon kat pangkor? nak ikut..boleh wuakaka

tayang theme firefox nampak hehe

Sharinginfoz said...

baguslah selamat bercuti.... have a nice leave

apiih said...

bestnyer ke pangkor plak..ihihihi

fik-autoz said...

rembat la keta evo10...xpun keta caldina sport,heh3

Farra Rizal said...

Jom join blog saye

http://terataimewangi.blogspot.com
http://putrifarisha-kesayangan.blogspot.com

tq

nasikputeh said...

bestnye dpt cuti..

dpt bejalan lagi tu..

huhu..

Cybernetics Mind said...

erkkkk...pangkor????
mcm seberang jalan jer....ha3

Nurulhuda|Adlie said...

haha i likeee! dah siap dah setelkan cuti.. i pun risau mcm mana nak mintak cuti lama2 nih, hehe..

okay mintak keta best2, pastu deco tau? :)

Jezze said...

lame xbc blog u..

selamat menjadi pengantin!