Saturday, February 19, 2011

Update hal rumah sikit.

bismIllah...


Rumahku dah tunggang terbalik... berhabuk dan serabut. Mesin basuh tak pasang pun so baju kotor menimbun gak la... huhu

Ni gambar SEBELUM...




Ni gambar kelmarin...




Ni plak gambar semalam.


Dah letak jubin.

Yang tak settle lagi adalah piping and cabinets.
Next week baru buat lagi.

Cepat la siap... Rimas dah aku dok umah yang bersepah ni...

Pregnancy updates:

- Kaki bengkak dan sakit sangat kalau memijak lantai
- Sakit perut. Rasa meregang yang melampau...
- Sakit kepala fikir hal nak kenduri esok... rimas!
- Bakul untuk bawak ke hospital dah settle... kalau rajin, nanti aku update kat blog.

Yer, esok nak buat kenduri doa selamat sikit...

K lah, that's all for now. Nanti aku update lagi...

p/s: To my friend, Yeop and wife, TAHNIAH cos dah dapat baby girl!
Aku lak cuak menunggu giliran...huhu >___<

Salam.


alhamdulIllah...

3 comments:

amal said...

berabuk2 dulu skrg.. pasni sure dapo lawa gile, sampai nak masak pun mesti malas sebab tak nak kotorkan dapo hikhik...

deena awanis said...

bestnyer kitchen besarr..

Ryehanna said...

To Amal: Tak tau la jadi lawo ke idok ke... kena tgg dulu.. bab mls memasak tu memang sejak azali lg... tp bile dah berlaki ni kena la rajin2kan jgk.. huhu

To Deena Awanis: Skrg ni belum best lg deena cos banyak xsiap lg... huhu