Friday, June 3, 2011

Kera sumbang

bismIllah...



Suami: Ayang...

Aku: Hmm? (sungguh aku berasa sesuatu cos lain macam je bunyi panggil aku)

Suami: Ahad ni ada dinner...

Aku: HAH???

Suami: Majlis perpisahan boss abang... (aku rasa ni kot yang beliau cakap cos kepala otak aku tak berapa nak dengar ape dah bila dia cakap ada 'DINNER')

Aku: So?

Suami: Ayang kena ikut sekali tau

Aku: Alaaaaa... ni maleh ni...

Suami: Ala kejap je... pakai baju kurung biase-biase je...

Aku: Malas laaaa

Suami: Pergi jelaa... Diyana kan ada jaga Razin...

Aku: Ee... ana maleh betul la nak join benda-benda gini... Dahle time anniversary. Nyampah ar...

................................



Aku memang malas nak bersiap-siap and mingle with strangers. Bukan takleh... okey je sebenarnya kalau dah ada kat situ kan. Tapi... nak bersiap-siap tu aku malas. Demmm...

:(




p/s: Hubby memang panggil 'Ayang', tapi aku tetap bahasakan diri aku 'Ana'. kehkehkeh... malu la nak ngaku ayang ni... dah anak sorang nak malu-malu lagi, pangggg kang...

Kthnxbai!




alhamdulIllah...

4 comments:

Anonymous said...

so sweet malu-malu lak.. hihi

Ryehanna said...

huhuhu... mane der malu.. xbiase je... err...

btw, mmg sah salah tarikh. isnin malam... bukan ahad malam. :P

elanie*Q said...

giler comel je raihana ni malu nak jwb 'ayg' tu...alah, jwb je...anak sorg je baru. lgpon tu kan panggilan pengerat kasih..chewahhh ~~ ;D nanti kalo anak dah besar2, dgr bapak dorg panggil mak dorang ngan panggilan tu, uiii..romantik sungguh! :))

Ryehanna said...

kehkehkeh...

segan kalo org dgr sbnrnye that's y smpai skrg xbiasakan diri dgn panggilan 'Ayang'. Hubby je panggil cmtu tp diri sendiri panggil diri sendiri 'Ana' jugak :P

xleh la... segannnnnn... :P